Maak je teampagina compleet!!

1 september 2017

Ieder jeugd- en senioren team van onze vereniging heeft op deze website een eigen teampagina. Te vinden in het uitrolmenu onder de kop JEUGD of SENIOREN bovenaan de homepage.
Hierop zijn op voorhand door de webredactie alvast alle selecties ingevuld voor het kersverse seizoen 2017 – 2018 voorzover deze bekend waren. Maar de trainers, coaches, stafleden en/of begeleiders ontbreken daar soms nog aan, en nog belangrijker voor de uitstraling, de teamfoto. Ook is er een mogelijkheid om de logo’s en links van de teamsponsors onder die foto te plaatsen.


Nu morgen de competitie of beker voor heel veel teams een aanvang neemt, en deze hopelijk allen weer compleet zijn, om na een welverdiende vakantie met veel voetbalplezier de wei in gaan, is dat, of in de komende weken, een mooie gelegenheid om het team vast te leggen op de gevoelige plaat.

Deze teamfoto kan dan, in jpeg, jpg of png formaat van minimaal 600 pixels breed, groter is nog veel beter, met de gegevens wie waar op de foto staan, gezonden worden naar de webredactie. Die zal dan voor plaatsing op de teampagina zorgdragen.
Zo’n foto graag als bijlage in de mail meesturen en niet in de tekst van die mail plakken. Tevens kunnen op deze wijze ook mogelijke logo’s van sponsors worden meegezonden, alleen is daarbij de minimale pixelmaat niet van toepassing. Zijn er geen logo’s voorhanden vermeld dan de naam en/of de website pagina van de sponsors.
Natuurlijk kunnen in diezelfde mail dan ook de mogelijke mutaties van de selectie worden doorgegeven, alsmede de samenstelling van de staf.
Hoe zo’n complete teampagina er dan uit gaat zien, ziet u door hier te klikken, waarbij de teampagina van G.V.V.V. JO13-1 zich opent in een nieuw venster.

Daarnaast is het mogelijk voor de schrijvers onder u om een wedstrijdverslag te maken en deze te mailen naar de webredactie. Bij weinig aanbod in een week is deze direct te lezen onder OVERIG G.V.V.V. NIEUWS op de homepage. Bij meer aanbod, wordt er verzamel artikel gemaakt met links naar de verslagen. Maar ook is het wedstrijdverslag altijd terug te vinden via een link op de teampagina. Klik hier voor een voorbeeld van de JO12-1.

Bent u of jij door deze oproep getriggerd om de teampagina van je eigen team, die van dochter of zoon, of als coach/leider/verzorger etc. etc. compleet te maken, stuur dan een mail met de hiervoor beschreven informatie aan: webredactie@gvvv.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk actie ondernemen. Ditzelfde email adres kan ook worden gebruikt voor het inzenden van wedstrijdverslagen, dit mag direct in de mail, maar ook een Word-document als bijlage is prima.

Wij zien uw bijdrage volgaarne tegemoet.

Het webredactie team.