Midland FM Sport Studio zoekt presentator (m/v)

7 augustus 2017

Zoals u wellicht weet maken we bij Midland FM vanuit onze studio Renswoude al jaren de Midland Sportstudio op zaterdagmiddag. Hierin hebben we zoveel mogelijk live-verslag van lokale voetbalwedstrijden en verzamelen we zo snel mogelijk tussen- en eindstanden van de wedstrijden van o.a. uw club. Vanuit verschillende hoeken krijgen we jaar in, jaar uit positieve reacties van luisteraars die met veel plezier de prestaties van hun favoriete club via de radio volgen.

 

We gaan hier natuurlijk ook vanaf september heel graag mee door! Nu is onze vaste presentator Robert Denneman sinds enkele maanden fulltime werkzaam als sportpresentator in Hilversum en daarom is hij bij ons gestopt. We zijn daarom een zoektocht gestart om een opvolger voor Robert te vinden.

 

Het lot van ons sportprogramma ligt mede in uw handen!

 

Het gaat om een vrijwillige presentator (m/v) die zaterdag wekelijks, of om de week, van 14.00 tot 17.00 uur de Sport Studio presenteert. Dit houdt in: muziek aan- en afkondigen, samen met een redacteur zo snel mogelijk tussenstanden en uitslagen verzamelen, deze in de radio-uitzending te benoemen, en schakelen naar verslaggevers langs de lijnen voor een liveverslag.
Radio-ervaring is niet vereist, we kunnen intern voor de juiste begeleiding zorgen. Een passie voor sport is het meest belangrijk. 

 

Voelt u zich aangesproken om de leemte van Robert Denneman op te vullen dan kom ik heel erg graag met u in contact.

 

Met vriendelijke groet namens Midland FM,


Laurens van de Kraats,

Programmaleider Midland FM.
Tel. 06 – 519 791 39
Email: laurens@midlandfm.nl

 

PS.
Naast een sportpresentator zijn we doorlopend op zoek naar enthousiaste verslaggevers die de wedstrijden van hun lokale club live willen verslaan. Daarom is deze rol ook warm bij u aanbevolen!