MO13-1 en Epskamp genomineerd voor Gala

22 november 2017
De MO13-1 (nu MO15-1) en voormalig jeugdspeler Maikel Epskamp zijn genomineerd voor het Veenendaalse Sportgala in de categorie jeugdsportploeg en sporttalent van het jaar.
 
De organisatie van het Sportgala maakte dinsdag de genomineerden in de categorieën sportman, sportvrouw, sportploeg, sporttalent en jeugdsportploeg van het jaar 2017 bekend.
 
Succesploeg MO13-1
In een sensationeel seizoen pakten de meiden van de O13-1 onder leiding van trainer Ivo Prins de dubbel. De formatie vierde in het najaar het kampioenschap in de Eerste Klasse en sleepte in mei de KNVB Beker in het district West I in de wacht. Debuterend met een tweede plaats in de hoofdklasse mag met recht worden geconcludeerd dat de huidige MO15-1 een succesploeg is.
 
De MO15-1 moet wedijveren met de VZC jongenszwemploeg en de SKF tafeltennisjongens.
 
De MO13-1 viert de gewonnen KNVB Beker in het clubhuis van gastheer Legmeervogels.
 
Maikel Epskamp
Ook voormalig jeugdspeler Maikel Epskamp (15) strijdt op het Sportgala om een prijs, die van sporttalent van het jaar. De zoon van voormalig eerste elftalspeler Dennis Epskamp (55 duels) speelde vanaf zijn prille jeugd tot en met de E’tjes bij G.V.V.V. en kwam op de radar van profclub Vitesse. In Arnhem is hij vanaf 2013 uitgegroeid tot een volwassen centrale verdediger. Hij werd begin dit jaar nog opgeroepen voor het Nederlands elftal onder 15 jaar. In de presentatiegids van vorig seizoen schreef redacteur Nadia Auteri een uitgebreid verhaal met en over Maikel Epskamp. (Interview)
 
Epskamp heeft in de strijd om sporttalent van het jaar concurrentie van voetballer Ramon Pater en triatleet Victor Goené.
 
Voormalig jeugdspeler Maikel Epskamp poseerde vorig jaar voor de presentatiegids.
 
Felicitaties namens G.V.V.V.
G.V.V.V. feliciteert de MO13-1 en Maikel Epskamp met hun nominaties en hoopt uiteraard dat beiden het felbegeerde beeldje in de wacht slepen. De winnaars worden op zaterdag 6 januari 2018 bekendgemaakt tijdens het 27e Sportgala in Sporthal West.