Panhuistoernooi zorgt voor laatste balomwentelingen dit seizoen

8 juni 2018

Op zaterdag 23 juni aanstaande gaan echt de laatste balomwentelingen plaatsvinden van het seizoen ’17-’18 op het sportpark Panhuis voordat de definitieve zomerstop gaat beginnen.

Dit jaar organiseren wij voor de 5de keer het Panhuistoernooi. Het toernooi waarbij DOVO en G.V.V.V. de samenwerking hebben gezocht om er een mooi geheel van te maken.
En op voorhand kunnen we zeggen dat dat is gelukt met 24 deelnemende teams verdeeld over de JO19, JO17 en JO15 selecties die in het nieuwe seizoen ‘18–’19 zullen gaan samenspelen.
De meeste deelnemers voetbalden dit seizoen, of gaan volgende jaargang, op divisie niveau voetballen, dit betekent dus dat het een toernooi van hoogstaand niveau wordt.

Uiteraard hopen wij als organisatie dat het een dag wordt met veel respect voor elkaar. Natuurlijk wil iedereen winnen, maar dat mag niet ten koste gaan van het spelplezier. Dit geldt voor zowel spelers als voor ouders langs de lijn. Zo kunnen wij er met z’n allen een mooie en sportieve dag van maken.

Het toernooi begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. In de pdf-bijlage hieronder treft u het complete programma aan en de nodige overige informatie.

Met sportieve groet namens,

de organisatie van G.V.V.V. en v.v. DOVO.