Steun Dirk Oosten en z'n team bij de sponsorloop

20 mei 2018

Zoals jullie hopelijk allemaal weten is onze voetbalclub maatschappelijk nauw betrokken bij de stichting Spieren voor Spieren. Het is daarom ook niet vreemd dat het bestuur toestemming heeft gegeven om bij de allerlaatste wedstrijd van het seizoen, die komende zaterdag gaat plaatsvinden tegen VVSB, wat extra aandacht daaraan te geven. Het onderstaande gaat namelijk geschieden:
 


 

Iedereen die G.V.V.V. een warm hart toedraagt,
 

Bovenstaande ‘blauwe’ toppers willen op zondag 1 juli as. hun beste beentje voorzetten tijdens de sponsorloop, georganiseerd door radio 538 ( Edwin Evers) voor Spieren voor Spieren.
 

Wij doen allemaal mee omdat mijn vrouw Adrienne en jongste zoon Jens de zeldzame progressieve spierziekte Myotone Dystrofie hebben en uiteraard lopen we ook voor al die andere mensen met een spierziekte.
 

Ons streven is natuurlijk om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor verder onderzoek naar spierziekten.
 

Via deze link kunt u uw donatie overmaken. Maar ook staan we aanstaande zaterdag met collectebussen klaar om daar uw bijdragen in te ontvangen.
 

Alle beetjes helpen en zijn van harte welkom.
 

Alvast bedankt!!
 

Sportieve groet,
Dirk Oosten.

Afgelopen vrijdag is Adrienne Oosten geinterviewd door Edwin Evers op radio 538. Klik op het logo om dit geluidsfragment af te spelen.