Vacatures bij senioren- en jeugdafdeling

10 januari 2018

G.V.V.V. is een club in beweging en daarom altijd op zoek naar versterking voor de voetbalorganisatie! De onderstaande functies hebben een hoge prioriteit. (Alle vacatures)

 

Coördinator / Trainer Jong Blauw G.V.V.V.
Voor Jong Blauw, de jongste jeugd van G.V.V.V. tussen 4 en 6 jaar oud, zijn we op zoek naar een enthousiaste begeleid(st)er. Een van de doelstellingen is om in de komende jaren de organisatie rondom Jong Blauw verder vorm te geven waarbij jonge kinderen die willen gaan voetballen zich graag aanmelden bij tweededivisionist G.V.V.V.
 
Jong Blauw traint momenteel op woensdagmiddag van 14.45 uur tot 15.45 uur en op vrijdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur. Deze trainingen worden momenteel ondersteund door het CIOS in Arnhem en de G.V.V.V. Voetbal Academie. In de maanden januari en februari gaat Jong Blauw op zaterdag ochtend van 09.00 uur tot 10.00 uur in de zaal spelen in plaats van de vrijdagavond. We zijn om die reden op zoek naar een of meerdere mannen of vrouwen die het leuk vinden om met jonge kinderen om te gaan om hen spelenderwijs met een bal leren om te gaan en de contacten te onderhouden met de ouders. 
 
Bij voorkeur zoeken we iemand die zowel de woensdagmiddag als de vrijdagavond beschikbaar is, maar minimaal de vrijdagavond. Samen met de jeugdafdeling van G.V.V.V. geef je leiding aan Jong Blauw en help je mee om de vereniging nog aantrekkelijker te maken voor de jongste jeugd. Bij voorkeur heb je een voetbalachtergrond en ervaring in het (laten) geven van trainingen, spellen aan jonge kinderen. Ook mensen die niet de tijd hebben maar wel mee willen denken en helpen bij het verder neerzetten van de organisatie van Jong Blauw worden gevraagd te reageren.
 
Reacties kunnen gestuurd worden naar  jeugdvoorzitter Rene van Maasakkers jeugdvoorzitter@gvvv.nl of 06-45002507 .
 
Coördinator lagere senioren G.V.V.V.
Voor de lagere seniorenteams het 3e tot en met het 7e en 35+-voetbal is G.V.V.V. op zoek naar een coördinator. Als coördinator onderhoud je de contacten met de leiders van de senioren teams en help je mee met de teamindelingen.
 
Als er zaken zijn die spelen in of rondom een team, ben je het eerste aanspreekpunt voor de leiders van het team. We zoeken naar iemand die het leuk vindt om met mensen om te gaan en die in staat is zaken te organiseren. Je onderhoudt veel contacten met de wedstrijd- en scheidsrechterscommissie en stemt zaken af met het bestuurslid wedstrijdzaken.
 
We zijn bij voorkeur op zoek naar iemand die veel mensen binnen de vereniging kent, maar ook buitenstaanders wordt gevraagd om te reageren. Qua tijdsbesteding ben je redelijk vrij om bovenstaande zaken te organiseren en is het zeker niet verplicht om iedere zaterdag aanwezig te zijn.
 
Reacties kunnen gestuurd worden naar  bestuurslid westrijdzaken Rene van Maasakkers jeugdvoorzitter@gvvv.nl of 06-45002507.
 
Alle vacatures binnen G.V.V.V. zien? Kijk snel op onze vacaturepagina.