Volop enthousiasme op verjaardagsfeest!

16 november 2017
Bijna 300 enthousiaste jeugdleden vierden woensdag de 70ste verjaardag van de Gelders Veenendaalse Voetbal Vereniging. Het was van 14.00 uur ’s middags tot 22.00 uur ‘s avonds één groot feest op het hoofdveld en in het clubhuis.
 
Het comité G.V.V.V. 70 jaar had na weken intensieve voorbereidingen een gevarieerd programma samengesteld voor de kinderen uit de verschillende leeftijdscategorieën. Uiteraard stonden er voetbalspelletjes op het menu (met onder meer kliko mikken, schotmeter en latjetrap), ook in het clubhuis kwam iedereen aan zijn trekken.
 
De jongste kinderen speelden de befaamde bingo onder leiding van Rob Hocque en Evelien Koster en werden tussendoor getrakteerd op een snack en een drankje. In de avond werden de oudere jongeren onderworpen aan een hoofdbrekende quiz van Bas van Capelleveen, de John Frederikstad van de vereniging.
 
Foto's
Het comité kijkt terug op een geslaagde verjaardag en dankt ook langs deze weg alle kinderen voor hun enthousiasme de gehele dag. De foto’s van de dag zijn terug te zien op onze Facebook-pagina. Willen de ouders een van de foto's bemachtigen? Neem dan contact op met fotograaf Jeroen van Barneveld via jeroen@gvvv.nl. (Het fotoalbum)
 
Een kleine impressie