Vrouwenvoetbal nog altijd in de lift bij G.V.V.V.

15 maart 2018

Het vrouwen- en meidenvoetbal blijft nog altijd groeien. Het succes van het Nederlands elftal afgelopen zomer draagt daar ook zeker een steentje aan bij.

Op de blauwe zijde van sportpark Panhuis heeft het vrouwen- en meidenvoetbal ook nog altijd aanwas. Bijna elke leeftijdscategorie is inmiddels met één of meerdere teams bezet.
 

In het aankomende seizoen ’18-’19 wil G.V.V.V. hierin nog meer tot wasdom komen. Door met Vrouwen 1 op niveau te gaan voetballen, is er ook ruimte voor vrouwen die op een wat meer recreatief niveau willen gaan spelen in een tweede elftal.
In de jeugd van G.V.V.V. spelen een aantal talentvolle meiden, zij mogen nu al ruiken aan het niveau van de Vrouwen 1 door wekelijkse mee te trainen.
 

Om deze toename te blijven voortzetten is G.V.V.V. opzoek naar meiden en vrouwen die willen komen voetballen bij onze club. Hoe meer vrouwen en meiden actief bezig zijn met deze sport, hoe meer er op niveau kan worden gespeeld, waarbij plezier in het spel altijd voorop zal blijven staan.
 

Heb jij interesse om te komen voetballen bij G.V.V.V., of om een of meerdere keren een training bij te willen wonen, neem dan contact op met Marco Gerritsen via coordinator-meisjes@gvvv.nl
 

Tekst: Brenda Dekker
 


G.V.V.V. Vrouwen 1 in vol ornaat.