Webredactie zoekt nieuwe Jeroenen m/v

7 juli 2018
Uw webredactieam bestaat al jaren uit een mooie mix van ‘oudere jongeren’, mannen van middelbare leeftijd en ‘jonge honden’ die al vele jaren zorgdragen voor de informatie voorziening over en van G.V.V.V. via het wereld wijde web.
 
Onlangs hebben wij afscheid genomen van Jeroen van Barneveld. Jeroen heeft, in de vijf jaar dat hij deel uitmaakte van ons team, de website en alle moderne nieuwsuitingen zoals Facebook, Twitter, Instagram en het ultramoderne scorebord op een hoog niveau gebracht. Het feit dat hij een studie journalistiek volgde heeft hem en ons daarbij ook erg geholpen.
 
Wij zijn dan ook op zoek naar aanvulling voor ons team. Jong, oud, vrouw of man, het maakt ons helemaal niets uit, als u uw moerstaal maar redelijk schriftelijk beheerst, want u hoeft echt geen neerlandicus te zijn, is uw hulp meer dan van harte welkom. Ook hoeft u geen uitgebreide computerkennis te hebben, want de interface van de website om artikelen en/of plaatje/foto’s te plaatsen laat zich op redelijk eenvoudige wijze bedienen en dat is ook geldig voor de social media kanalen. Na wat lesjes heeft u dat zo onder de knie. Bovendien heeft Jeroen van Barneveld over een deel van zijn taken die hij uitvoerde ons keurig achter gelaten met een handboek waarin die beschreven staan.

Het voert op deze plaats veel te ver om alle mogelijke taken te omschrijven, maar wij zijn te allen tijde bereid om inzicht te geven wat het webredacteurschap behelst, zodat u zich een beetje een voorstelling kunt maken of dat hobbywerk u zou passen en de vrije tijd die daarmee gemoeid is.
 
Bent u geïnteresseerd in deze oproep, schiet dan één van de leden eens persoonlijk aan of stuur een mailtje naar webredactie@gvvv.nl zodat wij contact met u kunnen leggen.
Bellen naar een individueel lid kan uiteraard ook, klik dan hier en kijk onder het kopje mediacommissie waar alle namen en telefoonnummers staan weergegeven.
 
Wij hopen dat iemand, of heel optimistisch gezien wellicht meerdere iemanden, de uitdaging aan willen gaan om www.gvvv.nl te helpen in haar voortbestaan als hoogwaardige informatiebron van de enige echte blauwe voetbalclub uit Veenendaal.
 
Wellicht kent u iemand die beroepsmatig of uit hoofde van zijn studie met media bezig is en belangstelling heeft, een goede tip is altijd welkom!
 
Ons motto is: Vele handen maken licht werk!!!
 
Namens het webredactieteam,
Nadia Auteri-Berton, Bas van Capelleveen, Youri van Doorn, Dick Gijsbertsen en Paul van de Lustgraaf.

PS
De kopfoto is genomen tijdens het jaarlijkse teamuitje in het virtuele Toscane !!!!