10de Vallei & Rijn/G.V.V.V. voetbalquiz op 17 mei

24 januari 2019

De quizvragen zijn zo goed als klaar, de toezeggingen van de besturen van G.V.V.V. en de businessclub Vallei & Rijn voor haar financiële en immateriële bijdragen zijn gedaan, het clubhuis is gereserveerd, het organiserende webredactieteam heeft de agenda’s ingevuld, dus niets staat de tweede lustrum voetbalquiz meer in de weg.

Dat is natuurlijk niet helemaal waar, want zonder deelnemers zouden al onze inspanningen voor niets zijn. Vandaar dat wij jullie langs deze weg ruim op tijd willen informeren over de geplande datum voor deze 10de Vallei & Rijn / G.V.V.V. voetbalquiz, zodat die alvast dik omrand in de diverse agenda’s kan worden gezet.

Deze editie gaat dus plaatsvinden op vrijdagavond 17 mei 2019, om 20.00 uur in het clubhuis van G.V.V.V.


Brenda Dekker schreef vorig jaar geschiedenis als eerste vrouwelijke deelnemer ooit. Hopelijk krijgt zij dit jaar navolging en zijn er meer dames die de uitdaging aandurven.

De opzet en de spelregels zullen grotendeels hetzelfde zijn als in de voorgaande negen edities, waarvan de belangrijkste zijn:
▪ Er wordt gespeeld met koppels van twee personen (M/V/X)
▪ Deelname is gratis
▪ Iedereen die van voetbal en gezelligheid houdt is welkom, je hoeft dus geen lid te zijn van G.V.V.V.
▪ De te winnen prijzen zijn bescheiden in de vorm van voetballectuur, fan artikelen, ballen of een drankje.

Begin april zullen we jullie nader gaan informeren en zal de inschrijving worden geopend.

We hopen dat alle voetbalquiz liefhebbers bij voorbaat deze datum dus alvast willen noteren en we rekenen weer op een vol clubhuis om t.z.t. de hersenen te laten kraken.

Namens het webredactieteam,

Bas van Capelleveen.

Foto's: Dick Gijsbertsen