20 jubilarissen gehuldigd op medewerkersavond

18 november 2018

Het Algemeen Bestuur van de vereniging heeft op de jaarlijkse medewerkersavond maar liefst twintig jubilarissen gehuldigd die 25, 40, 50 of 60 jaar lid zijn van G.V.V.V. Samen goed voor 835 jaar lidmaatschap.

 

Interim voorzitter Loek Budding bedankte de jubilarissen voor hun jarenlange trouwe verbondenheid aan de vereniging. Wegens het jubileumfeest vorig seizoen, de vereniging bestond toen zeventig jaar, werden dit jaar ook de leden gehuldigd die een jaar geleden al een jubilerende mijlpaal bereikten. Uit handen van Henny Prins en Erwin Gerritsen ontvingen alle jubilarissen een uniek speldje en een bos bloemen, als waardering voor hun vele jaren verbondenheid aan onze mooie vereniging. 

 

Zestig jaar lidmaatschap

Vrijdagavond werden liefst twee jubilarissen gehuldigd die al zestig jaar lid zijn van de vereniging. Adri van de Brandhof en Gerard van Geerestein, twee leden van het eerste uur, bereikten deze magnifieke mijlpaal.  

 

Jacob van Nieuwamerongen, Henk Bruijs, Henk Leyenhorst, Henk Takken, Hennie Kampert, Rein van de Steeg en Wim Diepeveen waren allemaal liefst vijftig jaar lid van de vereniging. Ard van de Bovenkamp, Gert Schoeman, Gert van Holland, Jacco Kampert, Richard van Zeist en Theo Blankestein vierden hun veertig jarig jubileum. Jan Versteeg, Jeroen Verhaaf, Martijn van Capelleveen, Rob Diersen en Wim Zaaijer waren vijfentwintig jaar lid.

 

Een paar jubilarissen waren vrijdagavond niet aanwezig bij de huldiging, zij ontvangen op een later moment alsnog hun speldje en de bloemen.

 

v.l.n.r. (staand): Martijn van Capelleveen, Wim Zaaijer, Ard van den Bovenkamp, Jeroen Verhaaf, Hennie Kampert, Gert Schoeman, Rein van de Steeg, Henk Leijenhorst, Jacco Kampert, Loek Budding (interim-voorzitter). v.l.n.r. (zittend): Wim Diepeveen, Henk Bruijs, Gert van Holland, Gerard van Geerestein. 

 

Bedanken vrijwilligers

Interim-voorzitter Loek Budding stond voorafgaand aan de huldiging ook stil bij de gepassioneerde inzet van alle vrijwilligers. De club kan niet zonder al deze toppers en is trots op ieders inzet! 

 

Fotografie: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen. Fotoalbum klik hier.