Bestel je unieke zalmkado via G.V.V.V.

8 december 2018

De Kerstdagen en Oud en Nieuw komen er alweer snel aan. Vaak als we aan deze dagen denken wordt dat geassocieerd met lekker eten. Nou, dat komt dan goed uit, want G.V.V.V. heeft iets unieks in de aanbieding! En wel een zeer smakelijk en echt ambachtelijk product.

 

Mocht je als G.V.V.V.- of businessclublid eens iets unieks willen eten tijdens de feestdagen dan raden wij je aan dit eens te proberen! Wij kunnen je verzekeren, het smaakt echt heerlijk! Natuurlijk is het ook heel geschikt om cadeau te geven. Als je nieuwsgierigheid gewekt is dan moet je zeker verder lezen. 

 

Een echt ambachtelijk product!

Wij hebben in samenwerking met Zalmhuis Steur een paar mooie pakketten samengesteld. Die kun je gewoon zelf bestellen via de webshop. Zalmhuis Steur staat landelijk bekend om zijn 100% natuurlijk gerookte zalm! Een echt ambachtelijk product. Met recht het neusje van de zalm!

 

Om te zien hoe zij te werk gaan: https://www.youtube.com/watch?v=D51ZmBU3ZWM

 

Bestel gemakkelijk online!

Speciaal voor deze overheerlijke aanbieding, is er een webshop gelanceerd waar je je bestelling gemakkelijk kunt samenstellen en plaatsen. De webshop is te vinden via www.gvvv.zalmkado.nl

 

Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Rob de Boer of Roel van de Kraats.

 

Je hebt echt iets unieks ambachtelijks in huis tijdens de feestdagen! Verras je familie, kennissen of zakenrelaties!

 

Bestelling afhalen

Heb je de zalm besteld, dan kun je deze op 20 december gemakkelijk afhalen in de kantine.