Brenda Dekker clubheld van G.V.V.V. en Renswoude

19 november 2018

In de maandag editie van dagblad De Gelderlander is er iedere week aandacht voor clubhelden. Dat zijn de vrijwilligers die vaak achter de schermen blijven, maar heel veel betekenen voor de amateurclub, in welke tak van sport dan ook, waar ze bij betrokken zijn. In die rubriek komen de helden uit de schaduw en worden ze door de krant in het zonnetje gezet.

Vandaag trad Brenda Dekker voor het voetlicht, die bij onze club coördinatrice is van de meisje MO9 en MO11, trainster is van de meisjes onder 9, maar ook nog eens met een zekere regelmaat haar fototoestel hanteert om plaatjes te schieten van wedstrijden van ons vlaggenschip.
Bij het vandaag geplaatste artikel ‘In de media’ ziet u daarvan de inspanningen van Brenda.

Maar deze uitermate bezige bij is niet alleen voor G.V.V.V. een zeer waardevolle vrijwilligster, ook zusterclub v.v. Renswoude in haar geboorteplaats profiteert volop van haar organisatorische en fotografische kwaliteiten. Kortom meer dan terechte aandacht voor deze clubheldin.

Het artikel kunt u hieronder lezen, maar tevens kunt u via de krant een stem uitbrengen op je favoriete clubheld en maak je zelf kans op twee tickets voor de voetbalwedstrijd Liverpool – Chelsea. Stemmen kan tot 30 november 12.00 uur.
Stemmen, het liefst op Brenda natuurlijk, kan door hier te klikken.