Dit moet je weten voor G.V.V.V. - IJsselmeervogels

18 april 2019

Sportpark Panhuis stroomt zaterdag vol voor een thuiswedstrijd van G.V.V.V. Het team van Niek Oosterlee neemt het op tegen IJsselmeervogels in een absolute regioderby (aanvang 15:30 uur). Kom jij ook naar sportpark Panhuis? In dit bericht lees je de belangrijkste reis- en bezoekersinformatie.

 

Vanwege de live uitzending van FOX Sports en de daarbij behorende logistiek met vrachtwagens, zal het parkeerterrein op het sportpark voor een groot deel (achter de hoofdtribune van G.V.V.V.) niet gebruikt kunnen worden. Daardoor is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar en zal het parkeerterrein snel vol zijn.

 

Kom bijtijds (met de fiets)

Vanwege de verwachte drukte, raadt G.V.V.V. alle bezoekers aan om bijtijds en bij voorkeur fietsend of lopend naar Sportpark Panhuis af te reizen. De kassa’s bij de hoofdingang openen om 14.00 uur.

 

Indien een reis per fiets of lopend niet mogelijk is, is het verzoek de auto te parkeren bij zwembad ‘De Vallei’ of scholengemeenschap ‘Het Perron’. Deze parkeerplaatsen vindt u door de gele borden langs de Rondweg-West te volgen of door Sportlaan 11-13 in uw navigatiesysteem in te voeren.

 

De parkeerplaats bij de scholengemeenschap is een paar honderd meter verwijderd van het sportpark.

 

Bezoekersvak

In goed overleg met IJsselmeervogels is vanwege de te verwachte toestroom uit Spakenburg besloten om een bezoekersvak in te richten. Hierin zal G.V.V.V. voor haar gasten een goed gefaciliteerd vak inrichten waar, gezien de weersverwachting, uiteraard ook een biertje of frisje genuttigd kan worden. Voor de vereniging is dit een unieke pilot en het hoopt hiermee beide supportersgroepen op een gelijke manier te behandelen. 

 

Hierover zijn met de lokale autoriteiten en de veiligheidsorganisatie van de gasten goede afspraken over gemaakt. In Spakenburg werken zowel IJsselmeervogels als SV Spakenburg dit jaar al vaker met deze opzet en dit blijkt door veel supportersgroepen positief te worden ontvangen. 

 

Positieve steun

G.V.V.V. hoopt op een mooie, sfeervolle en succesvolle middag in Veenendaal en rekent hierbij op de positieve steun van alle aanwezigen. De club wenst alle supporters een goede reis toe en hoopt u zaterdag te mogen verwelkomen aan de blauwe zijde van sportpark Panhuis.