Dit is wat je moet weten over het kledingplan

20 oktober 2018

De hele vereniging zal binnenkort in hetzelfde tenue spelen. Het kledingplan, wat vorig seizoen is gepresenteerd en dit seizoen wordt geïntroduceerd, wordt bijna uitgedeeld aan alle spelende leden. Met dank aan sponsoren en de kledingbijdrage is het kledingplan tot stand gekomen. Dit moet je weten over de kleding.

 

G.V.V.V. speelt in kleding van het merk Hummel: blauw shirtje, witte broek en blauwe sokken. In het seizoen 2018/2019 is het nieuwe kledingplan geïntroduceerd. Dit betekent dat alle teams en alle spelers voorzien worden van een tenue vanuit de vereniging; kousen, broek en shirt. Om dit mogelijk te maken wordt er jaarlijks een minimale verplichte bijdrage doorbelast aan alle spelende leden. De kosten bedragen €1,50 per maand en zijn samen met de contributie via Club Collect reeds in rekening gebracht.

 

Wasschema

De kleding wordt per team beheerd en zal ook gezamenlijk gewassen worden door de ouders van het team. De leiders maken hiervoor een wasschema. De kleding blijft eigendom van de vereniging en mag niet individueel mee naar huis genomen worden. De tenues mogen alleen gebruikt worden voor wedstrijden en niet voor trainingen of andere doeleinden. Bij verlies of schade aan kleding zullen de kosten aan de ouders van het betreffende lid doorbelast worden.

 

De shirts zijn voorzien van reclame van vier sponsoren, die op alle shirts staan. Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 22 oktober worden de namen van de sponsoren bekend gemaakt. De verwachting is dat op korte termijn de nieuwe shirtjes binnen zullen komen en deze worden dan per team verspreid. Als eerste ontvangen de niet-selectieteams hun shirtjes. Bij alle selectieteams worden de rugnummers op de shirts gedrukt, voordat deze uitgedeeld kunnen worden. Alle leiders/trainers van de teams ontvangen via de coördinatoren een bericht wanneer ze de teamkleding op kunnen komen halen. Vanaf dat moment is het verplicht om in de nieuwe shirts te gaan spelen. 

 

Overnemen “oude” kleding

G.V.V.V. geeft ouders en spelers de gelegenheid om gebruikte wedstrijdkleding, zónder sponsornamen, over te nemen. Hiervoor wordt een bijdrage van €2 per shirt gevraagd. Dit zal per team geregeld worden. Shirts die niet worden overgenomen dienen ingeleverd worden. Bij teams waar wel een sponsornaam op staat zal in overleg met de sponsor bepaald worden wat er met de shirtjes gebeurd. Hierbij kan ook gekozen worden om een bijdrage te vragen. 

 

G.V.V.V. beschikt ook over een aantal niet gebruikte shirts met opdruk ‘Spieren voor Spieren’. Deze shirts worden binnenkort zaterdags aangeboden voor €5 per shirt. De uitstekende kwaliteit kan nog jaren mee en is uitermate geschikt om bijvoorbeeld in te trainen. De opbrengst van de “oude” shirts zal ten goede komen aan de jeugdafdeling van G.V.V.V.

 

Sponsoring

Door de komst van het kledingplan is het voor (potentiële) sponsoren niet meer mogelijk om een wedstrijdtenue te sponsoren. Uiteraard blijven andere attributen wel te sponsoren, zoals een trainingspak of -tassen. Sponsoring hiervan dient altijd in overleg met de vereniging te gebeuren. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Evert van Rhee, via evert@gvvv.nl.

 

Kledingshop

Spelers kunnen ook individueel extra kleding of tassen bestellen via de website https://clubs.deventrade.com/nl/gvvv of via de G.V.V.V. shop in de kantine.