G.V.V.V. doneert €6.000 aan Support Casper

22 november 2018

Op 15 november jl. heeft de derde Support Casper Business Club bijeenkomst plaatsgevonden bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. De bijeenkomst werd bijzonder goed bezocht door business club leden, partners, donateurs en relaties. Tijdens de borrel overhandigde Hubert Habers van Veiling op je club namens G.V.V.V., Koninklijke HFC en FC Lisse een cheque aan Casper van Eijk. De veilingen van de 3 clubs brachten dit jaar €17.800,- op. G.V.V.V. droeg hierin met een prachtige donatie van €6.000,- geweldig aan bij. 

 

Onder de deskundige leiding van Astrid Joosten werd niet alleen een interview afgenomen over de veiling, maar vond daarnaast een terugblik plaats vanaf de oprichting van de Stichting zo’n 3 jaar geleden en er werd ingezoomd op de toekomst. Natuurlijk werd er ook volop aandacht besteed aan het doel van de stichting: een betaalbare behandelmethode van alvleesklierkanker aan te kunnen bieden door o.a. de productie van virussen in eigen hand te houden. Casper van Eijck heeft hiertoe de onderzoeksresultaten tot dusver toegelicht. Er zijn grote stappen gezet in de voortgang naar nieuwe behandelmethoden van alvleesklierkanker.

 

 

De enorme hoeveelheid acties, van zowel particulieren als het bedrijfsleven, maken dat onderzoek en het aanstellen van analisten mogelijk is. Support Casper is alle betrokkenen, waaronder de betrokkenen bij G.V.V.V., zeer dankbaar. De tussenstand staat inmiddels al op meer dan 6 miljoen euro!

 

 

Tekst: Veilingopjeclub.nl/Hubert Harbers

Fotobewerking: Veilingopjeclub.nl