G.V.V.V. is op zoek naar facilitaire toppers

29 oktober 2018

Het lijkt zo vanzelfsprekend dat het sportpark er elke week weer netjes en opgeruimd uit ziet. Met dank aan vele vrijwilligers lukt het week in, week uit om alles weer keurig te krijgen. Toch is er binnen de facilitaire afdeling van G.V.V.V. vraag naar extra handjes.

 

De schoonmaakploeg van de vereniging is een hechte groep vrijwilligers die op maandagochtend napraat over de wedstrijd van de hoofdmacht, maar ook de handen uit de mouwen steekt om het complex volledig schoon te maken. Om ervoor te zorgen dat het sportpark ook netjes blijft en dat vele schoonmaakwerkzaamheden goed uitgevoerd kunnen worden, is er de vraag om extra mensen ontstaan die mee willen helpen om het sportpark iedere maandagochtend schoon te maken.

 

Als de klok acht uur in de ochtend slaat, komen vrijwilligers in de kantine samen om onder het genot van een kopje koffie de wedstrijd na te bespreken. Vervolgens wordt de kantine schoongemaakt, de bestuurskamers, de bar, maar ook de velden en de ruimtes daaromheen. Halverwege wordt er weer genoten van een kopje koffie en de ochtend wordt afgesloten met een lekker broodje. Spreekt deze gezelligheid jou aan? Kom dan eens kijken of de schoonmaakploeg wat voor jou is!

 

Terreinmeester

Naast versterkingen in de schoonmaakploeg, zoekt G.V.V.V. ook extra mensen die op doordeweekse avonden de taak van terreinmeester op zich willen nemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor leiders en trainers, houdt de kleedkamers in de gaten en deelt de benodigde materialen uit voor de trainingen. Daarnaast ben jij ook degene die erop toeziet dat de kleedkamers netjes achtergelaten worden, voordat jij zelf de deur achter je dichttrekt. Het gaat hier om doordeweekse avonden.

 

Heb jij interesse in een van deze functies, of wil je meer informatie? Neem dan eens contact op met Henny Prins, bestuurslid facilitaire zaken, via facilitair@gvvv.nl.