G.V.V.V. organiseert vernieuwende veilingavond

5 oktober 2018

G.V.V.V. organiseert op vrijdag 5 oktober een grote veilingavond. De opzet van deze spectaculaire avond is anders dan in het verleden. Een team van vrijwilligers is, onder begeleiding van ‘Veiling op je club’, al weken bezig om de voorbereidingen te treffen voor een vernieuwende veiling. 

 

De veiling is niet alleen ten behoeve van de vereniging, maar ook ten behoeve van Support Casper. Casper van Eijk, clubarts van Feyenoord, doet met zijn stichting innovatief onderzoek naar behandelmethodes voor alvleesklierkanker. Een prachtig doel, wat G.V.V.V. als maatschappelijk betrokken club zeer graag omarmt. 

 

Bijzondere items en scooter te winnen
De veiling zal in het clubhuis plaatsvinden met vooraf voor sponsoren een VIP-borrel met buffet in het businesshome van restaurant Mucha. De veiling is voor iedereen toegankelijk en start om 20:00 uur. Er gaan tijdens de veiling ruim 200 honderd kavels onder de hamer. Een gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils. Zo zijn er typische voetbalzaken zoals wedstrijdkaarten en gesigneerde shirts, maar ook buitenlandse vakanties, weekendjes weg, team-uitjes, avondjes uit naar cabaret- en muziekoptredens en vele andere kavels, zodat iedereen in de gelegenheid is om te bieden. Aan het eind van de avond zal de trekking plaatsvinden van een loterij, met als hoofdprijs een scooter.

 

Bekijk het boekje met alle kavels door hier te klikken.

 

Voor meer informatie over deze veilingavond kunt u terecht bij het veilingteam, via veiling@gvvv.nl