G.V.V.V. in top 20 van top 200 Voetbaltrainer

6 december 2018
G.V.V.V. heeft uitstekende zaken gedaan in de befaamde top 200 van voetbalblad De Voetbaltrainer. De club maakt een sprong van de 46ste naar de twintigste plaats en is daarmee, op onze rode buren en USV Hercules na, die beide in totaal 1 punt meer veroverden, de derde best presterende club in de provincie Utrecht.
 
Het bekende voetbalmagazine voor met name voetbaltrainers presenteert ieder seizoen een top 200 van de beste amateurclubs van Nederland. De redactie kijkt daarbij niet alleen naar het competitieniveau van het eerste elftal, maar neemt ook de niveaus van de jeugdselecties mee in de uiteindelijke beoordeling.
 
En juist de jeugdselecties van onze club zorgden voor de extra punten en daarmee de mooie stijging op de ranglijst, want ons vlaggenschip behaalde als continue tweededivisionist net als in andere jaren het maximaal aantal punten van 45. Met een totaal van 90 punten bezet G.V.V.V. nu dus de twintigste plaats in de top 200. De complete lijst is zien op de website van De Voetbaltrainer. (De lijst)
 
Puntentelling
De Voetbaltrainer maakt gebruik van een puntensysteem om de amateurclubs in kaart te brengen. De uitgebreide telling is hieronder te vinden.