Medewerkersavond op vrijdag 16 november

12 november 2018

Een bardienst draaien, een jeugdelftal trainen, het sportpark onderhouden of de kantine schoonmaken, een greep uit de vele werkzaamheden binnen de vereniging die door allemaal vrijwilligers worden bekleed! Stuk voor stuk mensen die onmisbaar zijn voor de vereniging en ervoor zorgen dat G.V.V.V. nu is wat het is.

 

Speciaal voor al deze onmisbare toppers organiseert G.V.V.V. op vrijdag 16 november weer haar jaarlijkse medewerkersavond. Op een avond met een hapje, drankje, gezellige muziek en de huldiging van diverse jubilarissen, maakt de organisatie er ook dit jaar weer een fantastische avond van als dank voor de inzet van alle vrijwilligers!

 

Programma

Vanaf 19:30 uur openen wij de deuren van het clubhuis. Vervolgens start om 20:15 uur het officiële programma met een opening door interim-voorzitter Loek Budding, waarna alle jubilarissen een speldje en een bosje bloemen ontvangen. Na die tijd kunnen de voetjes van de vloer, met muziek van onze eigen DJ’s! 

 

Het Algemeen Bestuur van G.V.V.V. biedt deze avond iedere bezoeker vier consumpties aan! Daarnaast gaan er de hele avond ook nog lekkere hapjes rond. Elke extra consumptie die je nog wilt nemen, krijg je voor maar €1,00! 

 

Ook hoofdsponsor Rabobank helpt mee

Hoofdsponsor Rabobank Vallei & Rijn is ook erg blij met de vele vrijwilligers van onze vereniging en steekt daarom graag de handen uit de mouwen. Tijdens de medewerkersavond zullen er medewerkers van Rabobank Vallei & Rijn achter de bar staan om u te voorzien van een lekker drankje! 

 

Geen uitnodiging ontvangen?

Wil jij wel graag naar de medewerkersavond komen, maar heb je nog geen uitnodiging ontvangen? Meld je dan even bij Henny Prins (facilitair@gvvv.nl), hij zorgt er dan voor dat je alsnog kan komen! Dit geldt ook voor ‘vergeten’ jubilarissen: denk je dat je dit jaar een jubileum hebt behaald in het lidmaatschap, maar heb je hiervoor geen uitnodiging ontvangen? Dan kun je je ook bij Henny Prins aanmelden.