Spetterende veilingavond brengt €41.340 op

5 oktober 2018

De drukbezochte veilingavond bij voetbalvereniging G.V.V.V. heeft €41.340 opgebracht. Dat bleek aan het eind van de avond, nadat een kleine tweehonderd kavels onder de hamer waren geweest. De club zal een deel van de opbrengst doneren aan Support Casper.

 

De vernieuwende veilingavond kon rekenen op veel publieke belangstelling en geïnteresseerde aanwezigen, die op veel kavels lang tegen elkaar op boden. Gesigneerde shirts van het Nederlands Elftal, Ajax, PSV, Feyenoord en diverse vakantie- en voetbalreizen werden voor mooie prijzen afgeslagen en leverde veel enthousiaste kopers op. 

 

Donatie aan Support Casper

De totale opbrengst is tot stand gekomen uit de verkochte kavels, de jeugd- en scooterloterij en de verkoop van het dikke kavelboekje. Bij een van de eerstvolgende thuiswedstrijden maakt de vereniging bekend welk bedrag het doneert aan Support Casper, waar de veiling van in het teken stond.

 


Een deel van de prachtige kavels, beschikbaar gesteld door diverse sponsoren.


‘De veiling heeft alle verwachtingen overtroffen’

In een eerste reactie reageert Rob de Boer euforisch namens het organiserende veilingteam: “Het is buitengewoon wat de veiling in zijn totaliteit heeft opgebracht. Het was een zeer enerverende avond, waar wij als veilingteam zeer tevreden op terugkijken. Er is een prachtig bedrag opgehaald, wat al onze verwachtingen heeft overtroffen. Deze avond smaakt absoluut naar meer!” 

 

Scooterloterij

Na afloop van de veiling vond ook de trekking van de scooterloterij plaats. Voorzitter Theo Leushuis trok uit een bak vol loten prijswinnaar Dries van der Klift sr. Het levert hem een prachtige blauwe scooter op, aangeboden door X-Scooter.

 

 

Tekst: GVVV.nl/Youri van Doorn

Fotografie: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen. Fotoalbum klik hier