USV Hercules winnaar beloften competitie

8 mei 2019

USV Hercules was gisteravond gastheer voor de finale van de Acerbis Beloftencompetitie Midden Nederland. Het beloftenteam van de Utrechters moest het daarin opnemen tegen Jong Bennekom.

Absoluut geen misselijke tegenstander voor de thuisploeg, want onze talentvolle streekgenoten stonden in de afgelopen drie seizoenen telkens in de finale, die ze in jaargang ’16-17 ook verzilverden. Vorig jaar moesten ze de hoofdprijs laten aan Jong IJsselmeervogels.

Heel lang leek Jong Bennekom er opnieuw met de bokaal, de kledingcheque t.w.v. 1000,- euro en een bezoek als Vips bij een van de thuiswedstrijden komend seizoen van FC Utrecht, vandoor te gaan. Want twee minuten voor tijd was de stand 1-2.
Maar toen voltrok zich op sportpark Voordorp te Utrecht een wondertje, net als een uurtje later op Anfield Road in Liverpool. De gelijkmaker viel, en terwijl de lijstjes van de penalty nemers al werden opgemaakt, maakte Jong Hercules in de ‘dying seconds’ ook nog de ultieme winnende treffer, 3-2.


Loek Budding (l.) en Burns Deinum overhandigen de waardecheque aan de aanvoerder van Jong Hercules.

Uit handen van onze Loek Budding, de grote regelateur van deze competitie, en Burns Deinum die de sponsor Acerbis vertegenwoordigde, ontvingen de Domstedelingen hun welverdiende prijzen.
Met de winst van Jong Hercules is er dus opnieuw een andere winnaar tevoorschijn gekomen in de achtjarige geschiedenis van deze competitie, want geen enkele deelnemer slaagde er tot nu toe in om meerdere keren de titel te pakken.

Vanaf deze plaats willen wij Jong Hercules van harte gelukwensen met de titel en de prijzen, en gaan we in afwachting wat een nieuw seizoen ons weer gaat brengen. Want dat deze leuke en leerzame beloftencompetitie een nieuwe editie gaat krijgen is zo goed als zeker.

Eerdere winnaars:

’11-‘12

’12-‘13

’13-‘14

’14-‘15

’15-‘16

’16-‘17

’17-‘18

’18-‘19

A.R.C.

De Meern

G.V.V.V.

DVS ‘33

Elinkwijk

Bennekom

IJsselmeervogels

HerculesFoto's: USV Hercules