Voetbal is van iedereen en voor iedereen…

20 juli 2018
(update 20 juli)

Hierbij treft u de teamindeling aan van de jeugd O19 t/m O8 voor het nieuwe seizoen 2018-2019. Het gaat hier om een voorlopige indeling. Dit betekent dat de indeling nog niet definitief is. Immers in de zomervakantie kunnen er zich bijvoorbeeld nog nieuwe leden aanmelden.
 
Er is veel gekeken naar de spelers en speelsters en er is overleg geweest met de trainers en het technisch kader, zodat we er van uit gaan dat ieder kind het volgend seizoen weer met veel plezier op zijn of haar niveau zal kunnen voetballen.
Wij vragen begrip voor het feit dat wij natuurlijk niet altijd in staat zijn om u zoon of dochter te plaatsen in een team van zijn of haar voorkeur. Andere jaren zijn er achteraf een aantal verzoeken binnen gekomen met de vraag om vanwege een vriendschap of anderszins naar een ander team te worden geplaatst. Wij willen u wijzen op het feit dat uw kind elk seizoen weer in een nieuw team begint en dat daar weer nieuwe vriendschappen zullen ontstaan.
 
De lijst is zorgvuldig samengesteld, maar toch kunnen er fouten zijn gemaakt, bijvoorbeeld dat een speler of speelster niet op de lijst voorkomt. In dat geval, graag een e-mail sturen naar het volgende e-mailadres: jeugdwedstrijden@gvvv.nl vermeld daarbij als onderwerp “indeling”.
 
Verder hebben we op de website van G.V.V.V. ook het voorlopige trainingsschema voor komend seizoen geplaatst zodat iedereen weet wanneer er getraind gaat worden.

 
Voetbal Technische Zaken G.V.V.V.:
Marco Gerritsen
Cees Jansen
Martien Terschegget 
Jacko Stuivenberg