Voorzitter Theo Leushuis niet herkiesbaar

5 september 2018

Voorzitter Theo Leushuis heeft kenbaar gemaakt dat hij zich tijdens de komende Algemene Ledenvergadering niet herkiesbaar stelt voor een nieuwe termijn als voorzitter van de vereniging. 

 

Theo Leushuis is al jaren een bekend gezicht binnen het Algemeen Bestuur van G.V.V.V. Hij vindt dat nu de tijd is gekomen om te stoppen: ,,Ik heb mijn rol als bestuurslid altijd met heel veel plezier uitgevoerd, maar ik vind het na deze periode – waaronder vier jaar als voorzitter – een mooi moment om het stokje over te dragen aan een nieuwe voorzitter.”

 

Jarenlange ervaring

In 2003 begon Leushuis in het Algemeen Bestuur van de vereniging, hij bekleedde toen de functie van bestuurslid Promotie- en Communicatiezaken. Hij deed dit liefst elf jaar. De laatste drie jaar was hij, na een jaar interim, voorzitter van de club. Tijdens de komende Algemene Ledenvergadering, gepland voor maandag 22 oktober, legt hij zijn functie neer. 

 

Secretaris Erwin Gerritsen is Theo Leushuis dankbaar voor zijn inzet: ,,Wij willen Theo op voorhand al bedanken voor zijn grote inzet voor de vereniging in de afgelopen vijftien jaar. Wij zijn blij dat hij met zijn grote kennis en ervaring nog beschikbaar blijft om andere taken binnen G.V.V.V. in te vullen.”

 

Budding neemt taken interim over

Er is op dit moment nog geen opvolger gevonden voor de functie van voorzitter. Het Algemeen Bestuur heeft daarom besloten om Loek Budding voorlopig deze functie te laten bekleden, als interim-voorzitter. Budding, die in totaal zelf al twintig jaar onderdeel vormt van het Algemeen Bestuur, zal dit uitvoeren naast zijn functie als bestuurslid Voetbal Technische Zaken.

 

Hij heeft niet de intentie om zich als definitieve opvolger beschikbaar te stellen voor deze functie. De vereniging zal de komende periode intensief op zoek gaan naar een nieuwe voorzitter, die voldoet aan het gewenste profiel en aansluit bij de identiteit van de vereniging.