Vrijwilligers pronken in nieuwe G.V.V.V. Magazine

4 augustus 2018

Geen amateurclub kan het stellen zonder vrijwilligers, ook G.V.V.V. niet. Maar wat is hun verhaal en wat bindt ze al zo veel jaren aan dezelfde voetbalclub? In het nieuwe magazine, dat vandaag naar de drukker is verstuurd en halverwege augustus verschijnt, vertellen tien vrijwilligers over hun wortels, functie en belevenissen bij de club. Een voorproefje van het magazine.
 

De vrijwilligers vormen het thema van deze uitgave, dat 84 pagina’s telt en is samengesteld door Youri van Doorn (sponsoring) en Jeroen van Barneveld (redactie) en in een mooi jasje is gestoken door EF2 Marketing. Het blad valt bij alle leden en adverteerders in Veenendaal nog voor de competitiestart van het eerste elftal (25 augustus) op de deurmat. Zo kan iedereen op en top voorbereid, na de oefencampagne, het seizoen in. De bezorging is handen van…., jawel, vrijwilligers.
 

Wat krijgt u verder te lezen?
Rodny Hofman maakt naar verwachting zaterdag in de oefenwedstrijd bij Scheveningen zijn rentree in de hoofdmacht na een maandenlange revalidatie van een gescheurde kruisband. In een duistere gymzaal in Utrecht voerde de Veenendaler een eenzame strijd met zijn lichaam en geest. De redactie ging in mei op bezoek bij de rechtsback, die openhartig vertelt over zijn blessure, zijn herstel en de toekomst.
 

Trainer Niek Oosterlee voelt zich thuis aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis. Onder leiding van de inwoner van Alphen aan den Rijn draaide G.V.V.V. een van de beste seizoenen in jaren. Een prijs die herinneringen tastbaar maakt is er alleen nog niet voor de unieke generatie voetballers. Een gesprek over wisselvalligheid, mentaliteit en die unieke generatie.
 

Aan de hand van Jacko Stuivenberg ondergaat de jeugdafdeling van G.V.V.V. een metamorfose. De kersverse hoofd jeugdopleiding, die in het voorjaar werd aangesteld, heeft de taak gekregen om het gat tussen de senioren en de junioren te verkleinen. Hoe gaat hij dat doen? En wat is zijn visie op het gebied van opleiden? ‘We moeten erin geloven dat het gat tussen de jeugd en de hoofdmacht te dichten is.’
 

De Nederlandse voetbalsters kroonden zich in de zomer van 2017 tot Europees kampioen en hebben ook aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis veel bewonderaars. Vier speelsters uit de meidenafdeling vertellen over hun droom om profvoetbalster te worden.
 

Verder in het magazine
- Een uitgebreide terugblik op het afgelopen seizoen aan de hand van elf momenten
- Twaalf prominenten uit de tweede divisie, onder wie aanvoerder Roy Terschegget, voorspellen de eindstand van de competitie. Wie daagt volgens hen titelverdediger Katwijk uit?
- Een kennismaking met de vijf nieuwe spelers uit de hoofdmacht
- Businessclub Vallei en Rijn, hoofdsponsor De Rabobank en kledingsponsor Jac Hensen lichten uitgebreid hun activiteiten toe
- Terug van weggeweest: het complete programma van de hoofdmacht.