Wethouder Beek opent nieuw kunstgrasveld

6 oktober 2018

De recent aangelegde kunstgrasmat op veld 3 is zaterdagmiddag officieel geopend door wethouder sport Martijn Beek van de gemeente Veenendaal. In het bijzijn van het Algemeen Bestuur en Sportservice Veenendaal verrichte wethouder Beek de aftrap van de wedstrijd G.V.V.V. 5 - Renswoude 5. 

 

Het nieuwe speelveld is het uitkomen van een grote wens binnen de vereniging. Er hoefde maar een regenbui te vallen of trainingen en wedstrijden op het derde veld werden al noodzakelijk afgelast. Met de aanleg van een prachtige nieuwe kunstgrasmat is dat sinds dit seizoen officieel verleden tijd.

 

Het Algemeen Bestuur reikte de medewerkers van Sportservice Veenendaal en wethouder Martijn Beek een bloemetje uit als dank.

 

De gemeente Veenendaal en Sportservice hebben de afgelopen maanden fors geïnvesteerd in een uitstekende kunstgrasmat met goede faciliteiten rondom het veld, als bestrating en goed hekwerk. Het derde veld is hierdoor een absoluut visitekaartje geworden voor de vereniging, waar trainingen en wedstrijden nu gemakkelijker kunnen plaatsvinden.

 

Zaterdagmiddag bedankte de vereniging alle medewerkers van Sportservice Veenendaal en wethouder sport Martijn Beek met een bloemetje voor hun inzet en bijdrage in de realisatie van het nieuwe speelveld, waarna wethouder Martijn Beek de officiële openingshandeling voor de ingebruikname van de nieuwe kunstgrasmat verrichte. 

 

Fotografie: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen