Wijziging contributiegelden door gestegen kosten

7 augustus 2018

Het Algemeen Bestuur van de vereniging is genoodzaakt het consumentenindexcijfer te hanteren voor verhoging van de contributiebedragen. De gestegen kosten, waar de vereniging mee te maken heeft, zorgen voor de verhoging.  

 

Toenemende operationele kosten hebben het Algemeen Bestuur doen besluiten om de contributie per 1 juli 2018 te verhogen volgens het consumentenindexcijfer. De stijging komt neer op circa 1,7%. Afhankelijk van het type lidmaatschap, bedraagt dit 1 tot 4 euro per seizoen. De vereniging heeft ClubCollect, het bedrijf wat de contributie-inning verzorgt, opdracht gegeven de nieuwe contributiebedragen vanaf 1 juli 2018 te gaan innen.

 

Kledingplan

Het kledingplan, wat alle spelende leden voorziet van een wedstrijdtenue, is na een voorbereidingsperiode gestart. De komst van dit plan zorgt ervoor dat alle spelende leden geen eigen wedstrijdkleding meer hoeven aan te schaffen, maar dit als deel van hun lidmaatschap ontvangen. De wedstrijdtenues worden mogelijk gemaakt door sponsoren op de circa 700 tenues en middels een bijdrage van alle spelende leden.

 

Bijdrage

G.V.V.V. hecht er waarde aan dat elk lid kan spelen in een goed en verzorgd tenue. Het kledingplan biedt elk spelend lid een wedstrijdtenue, wat jaarlijks kan worden geruild indien bijvoorbeeld een grotere maat nodig is. Om de kleding continu beschikbaar te blijven stellen en eventuele kapotte kleding te kunnen blijven vervangen, wordt er van elk spelend lid een kledingbijdrage gevraagd. Deze bijdrage bedraagt €4,50 per kwartaal, ofwel €18 per seizoen. Dit bedrag zal bovenop de contributie van alle spelende leden worden geïnd door ClubCollect.

 

Sponsoring

Door de komst van het kledingplan is het voor (potentiële) sponsoren niet meer mogelijk om een wedstrijdtenue te sponsoren. Uiteraard blijven andere attributen wel te sponsoren, zoals een trainingspak of -tassen. Sponsoring hiervan dient altijd in overleg met de vereniging te gebeuren. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Evert van Rhee, via evert@gvvv.nl.

 

Levering kleding

De uniforme wedstrijdkleding is reeds besteld bij 100% Voetbal, maar gezien de levertijd is de kleding naar verwachting niet op tijd binnen. De eerste weken wordt daarom nog gevoetbald in de kleding van voorgaande seizoenen. Zodra de nieuwe kleding is ontvangen, wordt hierover gecommuniceerd via de verenigingskanalen.