Zoekt jouw team een seizoensafsluiter? Hierbij een tip!

27 april 2019

Beste lezer, hier een oproep om gezellig mee te komen doen met het KUBB toernooi bij KUBB Master op 6 juli as. op de SKF velden.
 

Wat is KUBB? Voor de onbekende is het een soort combinatie van jeu des boules, schaken en bowlen. Dit wordt ook wel eens ‘vikingschaken’ genoemd. Het spel komt van oorsprong uit Zweden en wordt met houten blokken op een veld in de buitenlucht gespeeld.
 

Je moet net zoals voetbal samen de juiste strategie bepalen en de kwaliteiten uit elkaar zien te halen, elkaar motiveren en stimuleren. Wie gooit het beste de basis-kubbs terug en wie gooit het beste de kubbs om. Soms zit het net als voetbal wel eens mee of tegen. Daarom vind ik het een leuk spel.
 

Voordeel vooral met dit spel is dat je nu ook tijdens het spel gezellig de tijd heb om een babbeltje te maken of een lekker drankje te nuttigen. Hier wordt je niet tegengehouden door een steward als je met een biertje op het veld loopt.


Wat zeker overeenkomt met voetbal is dat het een teamsport is, en het voordeel is dat nu ook jullie materiaalman, leidster of je oude DOVO vriend mee kan spelen. Om zo samen gezellig het voetbal seizoen af te sluiten. Mits deze kerels en meiden natuurlijk wel door de selectie komen.

 

Aangezien er al diverse voetbalteams in het verleden hebben meegedaan kunnen onze G.V.V.V.’ers  ook zijn of haar game horizon wel eens verbreden.  
Julie houden net zoals ik van een spannende pot met gezelligheid.
 

Daarom zijn jullie Blauwen van harte uitgenodigd.
 

Voor meer info en mogelijkheid tot inschrijving zie onze website: https://kubbmasters.nl/index.html
 

Blauwe groeten, Henry Wortman.