Bert Slagman opvolger van Arend Buitenhuis

27 augustus 2019

Na decennia lange trouwe dienst als verzorger van de A- en B-selectie nam G.V.V.V. aan het einde van vorig seizoen afscheid van Arend Buitenhuis (77), die de laatste vijftien jaar zijn verzorgende handen uit de mouwen stak bij de B-selectie. Een opvolger vinden had nogal wat voeten in de aarde, maar die heeft het bestuur nu gevonden in de persoon van Bert Slagman die per 1 september in dienst treed als opvolger van Buitenhuis.

De 61-jarige Slagman is een geboren en getogen Wageninger en heeft die studentenstad nog steeds als domicilie. In het dagelijks leven is Slagman technisch administratief medewerker bij de toonaangevende Europese netbeheerder Tenne T.

Dat het voormalig stadion De Wageningse Berg als favoriet op z’n facebookpagina staat is natuurlijk niet verwonderlijk met zijn roots. Ook staat sv DFS daarop. Bij die Opheusdense voetbalclub was Slagman de laatste acht jaar in dienst als verzorger.
Op het sportpark Panhuis zal hij dus sowieso één bekende tegenkomen. Want Corné Davelaar maakte na vijf jaar in Opheusdense dienst dit seizoen de overstap van sv DFS naar G.V.V.V.

Voordat Slagman bij sv DFS aan de slag ging had hij ook een zevental seizoenen vv Dodewaard als verzorger onder handen. Op de foto hieronder ziet u Slagman staan – voorste rij tweede van rechts - toen vv Dodewaard een vriendschappelijk potje speelde tegen Lucky Ajax.Maar de langste ‘vrije’ tijd bracht Bert Slagman door bij ‘zijn cluppie’ SKV in zijn woonplaats. Hij is al meer dan vijftig jaar lid van deze ook in het blauw-wit spelende voetbalvereniging, waarvan het vlaggenschip nu uitkomt in de zaterdag derde klasse.

Met de wetenschap dat ook sv DFS diezelfde clubkleuren kent, al is daar het shirt wit en de broek blauw, mogen we bijna veronderstellen dat Bert Slagman zich snel thuis zal voelen op de blauwe zijde van het sportpark Panhuis.
We hopen daar in ieder geval van harte op en heten hem natuurlijk zeer welkom in de gelederen van onze voetbalclub.