G.V.V.V. blijft in de top 20 van top 200 Voetbaltrainer

22 december 2019

G.V.V.V. heeft haar 20ste positie in de befaamde top 200 van voetbalblad De Voetbaltrainer in het bijna afgelopen jaar gecontinueerd. In het jaar daarvoor maakte onze club een sprong van de 46ste naar deze twintigste plaats. Daarmee is G.V.V.V. na IJsselmeervogels, USV Hercules en DOVO de vier na best presterende club in de provincie Utrecht.
 

Het bekende voetbalmagazine voor met name voetbaltrainers presenteert ieder seizoen een top 200 van de beste amateurclubs van Nederland. De redactie kijkt daarbij niet alleen naar het competitieniveau van het eerste elftal, maar neemt ook de niveaus van de jeugdselecties mee in de uiteindelijke beoordeling.

 

En juist de jeugdselecties van onze club zorgden in de afgelopen twee jaar voor de extra punten en daarmee de mooie stijging, en nu dus de continuering op deze ranglijst.
Want ons vlaggenschip behaalde als vierdejaars tweededivisionist net als in voorgaande jaren het maximaal aantal punten van 45.

Met een totaal van 90 punten bezet G.V.V.V. nu dus opnieuw de twintigste plaats in de top 200. De complete lijst is zien op de website van De Voetbaltrainer. (De lijst)
Ook is de ranglijst van de provincie Utrecht te bekijken.

 

Puntentelling

De Voetbaltrainer maakt gebruik van een specifiek puntentellingssysteem om de amateurclubs in kaart te brengen. Hoe die puntentelling is opgebouwd ziet u hieronder.