Laatste poule wedstrijden beloftencompetitie verplaatst

6 februari 2020

Komende dinsdagavond 11 februari zou Jong G.V.V.V. volgens de planning thuis moeten aantreden voor haar laatste poulewedstrijd tegen Jong R.K.H.V.V. Maar omdat de Huissense talenten nog een inhaalwedstrijd voor de boeg hadden, uit bij Jong De Bataven, is door competitieleider Loek Budding besloten om het programma te wijzigen.

De reden waarom Jong R.K.H.V.V. haar inhaalwedstrijd nog niet heeft kunnen spelen is helaas zeer triest. Een selectiespeler van die club is enige tijd geleden om het leven gekomen bij een ernstig auto-ongeluk en dan is het uiteraard meer dan logisch dat voetballen op de laatste plaats komt te staan.
Vanaf deze plaats willen wij dan ook de familie van deze speler en de club van harte condoleren met dat enorme verlies en hen veel sterkte wensen in deze zeer moeilijke tijd.

De wedstrijd in ronde vijf tussen Jong De Bataven en Jong R.K.H.V.V. is nu geprogrammeerd op 18 februari aanstaande.
Ronde zes waarin Jong DOVO het thuis gaat opnemen tegen Jong De Bataven en Jong G.V.V.V. gastheer zal zijn voor Jong R.K.H.V.V. zijn nu vastgesteld op dinsdagavond 3 maart. Aanvang van de beide duels is 20.00 uur

Actuele stand poule regio 2:

 

Gespeeld

W

G

V

Punten

Voor

Tegen

+/-

Jong DOVO

5

3

2

0

11

12

6

+6

Jong R.K.H.V.V.

4

1

2

1

5

11

11

0

Jong G.V.V.V.

5

1

2

2

5

8

9

-1

Jong De Bataven

4

1

0

3

3

7

12

 -5