Maak je teampagina compleet!!

4 februari 2020

Ieder jeugd- en senioren team (M/V) van onze vereniging heeft op deze website een eigen teampagina. Te vinden in de menubalk bovenaan de homepage onder de kop TEAMS.
Hierop zijn op voorhand door de webredactie alvast alle selecties ingevuld voor het kersverse seizoen 2019 – 2020 voorzover deze bekend waren. Maar de trainers, coaches, stafleden en/of begeleiders ontbreken daar soms nog aan, en nog belangrijker voor de uitstraling, de teamfoto. Ook is er een mogelijkheid om de logo’s en links van de teamsponsors onder die foto te plaatsen.


Deze oproep verscheen aan het begin van dit seizoen al tweemaal eerder al op de website. Maar tot nu toe hebben van de kleine vijftig teams die onze club rijk is er pas tien gehoor gegeven om de teampagina compleet te maken. Vandaar dat wij als webredactieteam dit artikel nogmaals onder uw aandacht willen brengen, die hopelijk een wat actievere response teweeg zal brengen.  Nu afgelopen zaterdag is begonnen met de wedstrijden in de beker poules en binnen niet al te lange tijd de competitie voor heel veel teams een aanvang neemt, en deze hopelijk allen weer compleet zijn, om na een welverdiende vakantie met veel voetbalplezier de wei in gaan, is dat, of in de komende weken, een mooie gelegenheid om het team vast te leggen op de gevoelige plaat.

Teamfoto
Deze teamfoto kan dan, in jpeg, jpg of png formaat van minimaal 600 pixels breed, groter is nog veel beter, met de gegevens wie waar op de foto staan, gezonden worden naar de webredactie. Die zal dan voor plaatsing op de teampagina zorgdragen.
Zo’n foto graag als losse bijlage in de mail meesturen en niet in de tekst van die mail of het Word-document plakken. Tevens kunnen op deze wijze ook mogelijke logo’s van sponsors worden meegezonden, alleen is daarbij de minimale pixelmaat niet van toepassing. Zijn er geen logo’s voorhanden vermeld dan de naam en/of de website pagina van de sponsors.
Natuurlijk kunnen in diezelfde mail dan ook de mogelijke mutaties van de selectie worden doorgegeven, alsmede de volledige en correcte samenstelling van de staf.

Wedstrijdverslag
Daarnaast is het mogelijk voor de schrijvers onder u om een wedstrijdverslag te maken en deze te mailen naar de webredactie. Actie foto's van de wedstrijd zijn daarbij ook welkom want deze verlevendigen het geheel. Bij weinig aanbod in een week is zo'n wedstrijdverslag direct te lezen onder OVERIG G.V.V.V. NIEUWS op de homepage. Bij meer aanbod, wordt er verzamel artikel gemaakt met links naar de verslagen. Maar ook is het wedstrijdverslag altijd terug te vinden via een link op de teampagina.

Compleet
Bent u of jij door deze oproep getriggerd om de teampagina van je eigen team, die van dochter of zoon, of als coach/leider/verzorger etc. etc. compleet te maken, stuur dan een mail met de hiervoor beschreven informatie aan: webredactie@gvvv.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk actie ondernemen. Ditzelfde email adres kan ook worden gebruikt voor het inzenden van wedstrijdverslagen, dit mag direct in de mail, maar ook een Word-document als bijlage is prima.

Let op!!
In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming gaan wij er als webredactie vanuit dat al het fotomateriaal en overige (persoons)gegevens die worden aangeleverd, gevrijwaard zijn van alle mogelijke te claimen rechten. 

Wij zien uw bijdrage volgaarne tegemoet.

Het webredactie team.