Medewerkersavond op vrijdag 15 november

11 november 2019

Een bardienst draaien, een jeugdelftal trainen, het sportpark onderhouden of de kantine schoonmaken, een greep uit de vele werkzaamheden binnen de vereniging die door allemaal vrijwilligers worden bekleed! Stuk voor stuk mensen die onmisbaar zijn voor de vereniging en ervoor zorgen dat G.V.V.V. nu is wat het is.

 

Speciaal voor al deze onmisbare toppers organiseert G.V.V.V. op vrijdag 15 november weer haar jaarlijkse medewerkersavond. Op een avond met een hapje, drankje, gezellige muziek en de huldiging van diverse jubilarissen, maakt de organisatie er ook dit jaar weer een fantastische avond van als dank voor de inzet van alle vrijwilligers!

 

Programma

Vanaf 19:30 uur openen wij de deuren van het clubhuis. Vervolgens start om 20:15 uur het officiële programma met een opening door voorzitter Barry van de Lagemaat, waarna alle jubilarissen een speldje en een bosje bloemen ontvangen. Na die tijd kunnen de voetjes van de vloer! 

 

Het Algemeen Bestuur van G.V.V.V. biedt deze avond iedere bezoeker vier consumpties aan! Daarnaast gaan er de hele avond ook nog lekkere hapjes rond. Elke extra consumptie die je nog wilt nemen, krijg je voor maar €1,00! 

 

Jubilarrisen

De leden/jubilarissen, die op 15 november 2019 25, 40, 50, 60, 65 jaar lid zijn van G.V.V.V., zijn inmiddels persoonlijk uitgenodigd voor deze avond. Het is natuurlijk altijd mogelijk, dat er jubilarissen zijn, die om wat voor reden dan ook, per abuis niet zijn uitgenodigd voor 15 november. Dit zou heel jammer zijn, dus als u denkt dat u ook bij de jubilarissen hoort, dit graag z.s.m. doorgeven aan Loek Budding (vtz@gvvv.nl).

 

Uitnodigingen

Alle vrijwilligers hebben geen uitnodiging op papier meer ontvangen, maar zijn digitaal uitgenodigd. Heeft u geen uitnodiging gehad? Laat dit dan weten aan secretaris Erwin Gerritsen (secretaris@gvvv.nl). Hij stuurt u dan alsnog een uitnodiging.