Supportersvereniging zoekt nieuwe bestuursleden

17 augustus 2019

Supportersvereniging ‘De Blauwen’ is op zoek naar nieuwe bestuursleden. De vorige bestuursleden hebben na jaren inzet te kennen gegeven hun positie beschikbaar te stellen.

 

De supportersvereniging is met haar ruim 500 leden een grote organiserende partij voor de busreizen van uitwedstrijd van het vlaggenschip. Ook feestavonden behoren tot de uitvoerende werkzaamheden van deze supportersvereniging. Met nieuwe bestuursleden wil zij ook zorgen dat in het nieuwe seizoen de activiteiten en busreizen weer in regelmaat worden georganiseerd. De busreis naar AFC Amsterdam wordt reeds georganiseerd, supporters kunnen dus mee naar de seizoenouverture in de hoofdstad.

 

Bestuursleden gevraagd

Lijkt het jou leuk om deze grote supportersvereniging te helpen in de vorm van een bestuursfunctie? Er worden personen gezocht voor de bekleding van de functies voorzitter, secretaris en penningmeester. Voor meer informatie over deze functie, of om kandidaat te stellen, kan contact worden opgenomen met Reijer van der Meijden (06-51216544). 

 

Ledenvergadering

In de komende periode zal er door diverse vrijwilligers uit de supportersvereniging via de website en sociale media worden gecommuniceerd. Een ledenvergadering voor leden van ‘De Blauwen’ zal plaatsvinden op een nader te bepalen moment, ook hierover word je via de website geïnformeerd.

 

Wij hopen op een mooie respons op de vacatures, zodat deze grote supportersvereniging ook in de toekomst haar activiteiten kan voortzetten.