Teammanager Leeuwinnen in zonnetje gezet

20 september 2019

Iedereen zat afgelopen zomer aan de buis gekluisterd om de prestaties van de Oranje Leeuwinnen te volgen. De blauwen onder ons hadden wellicht ook wel extra oog voor de teammanager van de Leeuwinnen. Sonja van Geerenstein, G.V.V.V.’er en speelster van Vrouwen 1, werd hiervoor door de club gehuldigd.

 

De werkzaamheden van een teammanager zijn niet direct voor de buitenwacht zichtbaar, maar zijn van onmisbare waarde voor de hele selectie. Sonja regelt samen met een team van begeleiders op de achtergrond van alles, zodat de speelsters en coach zich volledig kunnen richten op het voetbal. Sonja heeft de opmars van het vrouwenvoetbal in Nederland van dichtbij meegemaakt en daar ook een rol in gespeeld. Het bestuur van G.V.V.V. heeft daarom besloten om Sonja voor de wedstrijd van G.V.V.V. 1 tegen De Treffers in het zonnetje te zetten.

 

Loek Budding (l.) overhandigt de bloemen aan Sonja van Geerenstein

 

Vrouwen- en meisjesvoetbal bij G.V.V.V.

Vrouwen en meisjesvoetbal neemt een belangrijke plaats in bij G.V.V.V. en is al bijna niet meer weg te denken uit de opleiding. Er is een ambitieus plan ontwikkeld om ook op termijn met Vrouwen 1 op het hoogste niveau actief te zijn. Een aantal meisjesteams hebben het hoogste niveau al gehaald en waren afgelopen seizoenen zeer succesvol in het KNVB bekertoernooi.

 

Zo wordt er continu geïnvesteerd in het opleiden van de trainers en het ontwikkelen van de speelsters. Veel meisjes hebben zich al aangemeld bij G.V.V.V. Dit seizoen is ook gestart met een Vrouwen 2, waar nog enkele speelsters zich kunnen aanmelden voor dit team. 

 

Ook Leeuwin worden?

Heb je ook zin om te gaan voetballen bij G.V.V.V., meld je dan nu aan via de website. Wie weet speel jij straks ook wel op het hoogste niveau of speel je met plezier samen met andere vrouwen of meisjes.

 

 

Foto: GVVV.nl/Dick Gijsbertsen