Terreinmeester gezocht bij G.V.V.V.

2 september 2019

G.V.V.V. is per direct op zoek naar een terreinmeester. Voor de trainingsavonden en wedstrijddag zoekt de club een of meerdere personen die deze taak op zich wil(len) nemen.

De terreinmeester is de spil die ervoor zorgt dat alle teams met de juiste attributen en hoeveelheid ballen kunnen trainen of een wedstrijd kunnen spelen. Als terreinmeester ben je een visitekaartje voor alle teams, ook die van bezoekende verenigingen. Jij zorgt ervoor dat de trainingsmaterialen klaarliggen en dat de ballen de juiste hoeveelheid lucht bevatten.

Tijden
Op alle trainingsavonden (maandag- tot en met donderdagavond) is de terreinmeester aanwezig om de materialen uit te reiken. Dit is van 17:00 uur tot 22:00 uur. Ook op wedstrijddagen (zaterdags) zorgt de terreinmeester ervoor dat de kleedkamers open zijn en de ballen klaarliggen. Dit is vanaf de eerste tot en met de laatste wedstrijd. Spreken een of meerdere dagdelen jou aan?
Laat het ons weten!

Interesse
Lijkt het jou leuk om deze rol op je te nemen en op een van bovengenoemde tijdstippen de verantwoordelijkheid te pakken? Meld je dan aan bij secretaris Erwin Gerritsen (secretaris@gvvv.nl). Ook voor meer informatie kun je bij hem terecht.