Zestal jubilarissen in het zonnetje gezet

15 november 2019

Tijdens de medewerkersavond zijn zes jubilarissen in het zonnetje gezet. Het Algemeen Bestuur huldigde vrijdagavond trouwe leden, die samen al 315 jaar lid zijn van de vereniging.

 

Voorzitter Barry van de Lagemaat bedankte de jubilarissen voor hun jarenlange trouwe verbondenheid aan de vereniging. Uit handen van Loek Budding ontvingen alle jubilarissen een uniek speldje en een bos bloemen, als waardering voor hun vele jaren verbondenheid aan onze mooie vereniging.

 

65 jaar lidmaatschap

Vrijdagavond werden liefst drie jubilarissen gehuldigd die al 65 jaar lid zijn van de vereniging. Floris Hol, Gerrit Beukhof en Adrie van Hunnik, leden van het eerste uur, bereikten deze indrukwekkende mijlpaal. 

 

Wilco Dekker, Wouter Hendriks en Gert Kuiper zijn in totaal veertig jaar lid van de vereniging. Hennie Schoeman is zestig jaar lid van de vereniging, maar kon niet aanwezig zijn tijdens de medewerkersavond. Hij ontvangt op een later moment een bos bloemen en een uniek speldje. 

 

v.l.n.r. Barry van de Lagemaat (voorzitter), Adrie van Hunnik, Floris Hol, Gerrit Beukhof (allen 65 jaar lid), Wouter Hendriks, Wilco Dekker en Gert Kuiper (allen 40 jaar lid).

 

Loek Budding Lid van Verdienste

Bestuurslid voetbal technische zaken Loek Budding werd vrijdagavond verrast door Barry van de Lagemaat met de mededeling dat hij Lid van Verdienste is geworden. Hij ontving een oorkonde en een bos bloemen uit handen van Barry van de Lagemaat en Youri van Doorn. Over de onderscheiding van Loek Budding volgt later een uitgebreid artikel. 

 

v.l.n.r. Lid van Verdienste Loek Budding, Barry van de Lagemaat (voorzitter) en Youri van Doorn (woordvoerder).

 

Bedanken vrijwilligers

Voorzitter Barry van de Lagemaat stond voorafgaand aan de huldiging ook stil bij de gepassioneerde inzet van alle vrijwilligers. De club kan niet zonder al deze toppers en is trots op ieders inzet!

Gerelateerd artikel: Loek Budding benoemd tot Lid van Verdienste