Word jij G.V.V.V. Vrijwilliger?

G.V.V.V. is een bloeiende en vooral zeer actieve voetbalvereniging, die naast het voetballen op elk gewenst niveau ook zorgt voor de nodige ontspanning en gezelligheid, én maatschappelijke activiteiten faciliteert zoals bijvoorbeeld: sportlessen voor scholen, schoolvoetbal training, avondvierdaagse, G-voetbal, 35+ voetbal, businessclub evenementen, sport-BSO en de jaarlijkse Taptoe. 

Binnen G.V.V.V. vervullen veel vrijwilligers een onmisbare rol voor de vereniging!

Zij zorgen er voor dat onze jongens, meisjes, vrouwen en mannen iedere week met veel plezier kunnen genieten van hun favoriete hobby! Vanwege onze groei en ambitie kan G.V.V.V. nog veel enthousiaste vrijwilligers gebruiken die het leuk vinden om een klus op zich te nemen, want vele handen maken licht werk.

Word jij onze nieuwe collega-vrijwilliger?
Als bestuur van G.V.V.V. komen we graag met je in contact. Spreek ons rustig aan of mail/bel ons als je interesse hebt om een rol binnen onze club te vervullen.

Tevens zijn we benieuwd welke kennis en ervaring binnen onze club aanwezig is bij onze leden, ouders, verzorgers, broers, zussen, opa’s en oma’s. We bieden je dan ook graag de mogelijkheid om je als (potentiële) vrijwilliger op te geven. Klik dan hier om een vragenlijst in te vullen, er wordt dan zo snel als mogelijk contact met je opgenomen. De informatie wordt gebruikt om te achterhalen wie bereid is tot vrijwilligerswerk binnen G.V.V.V.
Daarnaast bieden we je nog graag de mogelijkheid om te reageren op onze actuele vacatures.

We komen graag met je in contact!

Het bestuur van G.V.V.V.