Boubakari verbindt toekomst aan G.V.V.V.

15 januari 2016
G.V.V.V. heeft vandaag de verbintenis met Ayoub Boubakari verlengd. De twintigjarige middenvelder is een jaar langer aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis te aanschouwen.
 
Boubakari debuteerde op 12 september 2015 in de hoofdmacht van de Veenendaalse topklasser tegen IJsselmeervogels. Het wedstrijdenaantal van de inwoner uit Maarssen bleef tot dusver beperkt tot één duel, al maakte de middenvelder ook zijn opwachting in diverse oefenwedstrijden van G.V.V.V.
 
Ayoub Boubakari maakte op zaterdag 12 december 2015 zijn debuut voor G.V.V.V.
 
Vijftien spelers
G.V.V.V. heeft voor volgend seizoen vijftien spelers aan zich weten te binden. Johan Jansen, Rodny Hofman, Taoufik Adnane, Roy Terschegget, Martin van Eck en Wilco den Hartog beschikken over een doorlopend contract, terwijl Laurens van der Voort, Bart Hulsbos, Danny de Leeuw, Rob van Eem en dus Ayoub Boubakari hun verblijf in Veenendaal met een jaar verlengden. Mourad Marbouh, afkomstig van het failliete VVA’71, werd in de winterstop voor anderhalf jaar vastgelegd, terwijl Frank Tervoert, Kevin Rijnvis (beiden Sparta Nijkerk) en Robin Mulder (ASWH) volgend seizoen het blauwe shirt van G.V.V.V. verdedigen.
 
Fotografie: Dick Gijsbertsen