Danny de Leeuw uitgeroepen tot beste speler [Update]

21 mei 2016
Danny de Leeuw (26) is donderdagavond uitgeroepen tot beste G.V.V.V.-speler van het seizoen 2015/16. Met een gemiddelde van 6,60 hield de linksbenige middenvelder Olivier Pilon (6,52) en aanvoerder Roy Terschegget (6,49) achter zich..
 
Op de afsluitingsbijeenkomst kreeg De Leeuw uit handen van Bas van Capelleveen van de webredactie een diner voor vier personen bij restaurant BELLAZISE aangeboden.  De Utrechter ontpopte zich dit seizoen door zijn sleur- en sjouwwerk op het middenveld tot een vaste waarde in het elftal van de blauw-witten. De Leeuw volgt Tom Oostinjen (huidig SV Spakenburg) op als winnaar van het beste spelersklassement.
 
Pilon tweede, derde plaats voor Terschegget
Oliver Pilon (22) eindigde met een gemiddelde van 6,52 als tweede in het klassement. De watervlugge aanvaller, afgelopen zomer overgenomen van SDC Putten, verraste vriend en vijand door in het eerste seizoen op het hoogste amateurniveau vijftien keer het net te vinden. Door zijn sterke optredens verdiende hij een transfer naar SV Spakenburg, dat ook volgend seizoen in de Tweede Divisie uitkomt. Roy Terschegget (29), drievoudig winnaar, eindigde met een gemiddelde van 6,49 op de derde plaats.
 
 
Hoe worden de spelers beoordeeld?
De spelers worden tijdens de dertig competitiewedstrijden beoordeeld door een tienkoppige jury, die op een schaal van 1 tot 10 cijfers uitdeelt. De spelers krijgen een rapportcijfer als zij in een wedstrijd minimaal 25 minuten hebben gespeeld, hetzij in de basis of als invaller. Om in aanmerking te komen voor een plaats in het eindklassement moeten de spelers in 2/3 van de dertig competitieduels (= 20) een beoordeling hebben ontvangen.

Nieuwe sponsor
Dit seizoen heeft de webredactie Italiaans specialiteiten restaurant BELLASIZE, gevestigd aan de Brouwersgracht 168 te Veenendaal bereid gevonden de prijzen te sponsoren.
U las al dat winnaar Danny de Leeuw een diner voor vier personen, inclusief drankjes won.
Olivier Pilon mag hetzelfde gaan doen, maar dan met z’n tweeën, en Roy Terschegget kwam met zijn derde plaats in het bezit van een tegoedbon voor een uitgebreide lunch bij dit restaurant.
Langs deze weg bedanken wij eigenaar Frans Verbeek (voormalig voorzitter van businessclub Vallei & Rijn) van Bellazise heel hartelijk voor deze prachtige geste.Voorspelspelletje
Voordat de uitreiking van de prijzen plaatsvond mochten eerst alle 35 aanwezigen via een invulformulier een voorspelling doen wie er op 1, 2 en 3 terecht zouden komen, met daarbij tevens de barragevraag wat het gemiddelde cijfer van de winnaar zou zijn.
Die laatste vraag moest uiteindelijk toch de beslissing brengen. Want zowel scheidsrechter begeleider Chris Schoonderbeek, als A-selectie speler Ayoub Boubakari hadden de voorspelling 100% juist gedaan. Schoonderbeek was het dichtste bij eindcijfer van de winnaar en won de eerste prijs. Bijzonder is dat eigenlijk niet meer, want al driemaal eerder in voorgaande seizoenen had Chris hetzelfde inzicht als de juryleden van de webredactie en won daarmee een prijs.
De barragevraag moest er ook aan te pas komen voor de plaatsbepaling voor de derde prijs. Patrick Heesakkers, Wilco den Hartog en Bart Hulsbos hadden alle drie de winnaars wel goed, maar niet op de juiste plaats. Dit leverde het trio uit de selectie van John de Wolf 7 punten op, waarbij Hulsbos maar zeshonderdste naast het juiste gemiddelde zat en dus de derde prijs in de wacht sleepte.
De drie winnaars mochten kiezen uit een drietal sportboeken t.w. ‘Wolf’ (Jeroen Siebelink) , ‘Schijt’ (Marcel van Roosmalen) en ‘Met de punt naar Voren’ (Nico Dijkshoorn). Chris koos voor ‘Wolf’ en liet er door het ‘lijdend voorwerp’ ook nog een handtekening en opdracht inzetten, Ayoub ging met ‘Schijt’ aan de haal en dus bleef er voor Bart het boek van Nico Dijkshoorn over.
Hopelijk gaat de centrale verdediger de titel van het boek komend seizoen niet al te letterlijk nemen…!!

Daarmee kwam er weer een einde Beste Spelers Klassement 2015 – 2016, waarvan u alle cijfertjes hieronder nog eens nader kunt bekijken.
Volgend seizoen in de spiksplinter nieuwe Tweede Divisie is de webredactie voornemens dit klassement, wat door alle betrokkenen altijd zeer wordt gewaardeerd, voort te zetten.

Als u, als supporter van G.V.V.V. 1, ook eens invloed zou willen uitoefenen op deze ranglijst dan kan dat. Want de redactie van deze website kan altijd extra juryleden gebruiken. Heeft u interesse, stuur dan een mailtje naar webredactie@gvvv.nl of schiet een van de redactieleden aan.  

Een fotoreportage van deze prijsuitreiking c.q. afscheidsavond , geschoten door Jeroen van Barneveld, kunt u bekijken door hier te klikken.
 

OMSCHRIJVING

 

Complete Beste Spelers Klassement seizoen ’15-‘16

Alle voorgaande winnaars Beste Spelers Klassement

http://www.gvvv.nl/sites/default/files/sites/default/files/logo-verzamelbak/pdf.jpg

Alle doelpuntenmakers seizoen ’15-‘16

http://www.gvvv.nl/sites/default/files/sites/default/files/logo-verzamelbak/pdf.jpg

Kaarten klassement seizoen ’15-‘16

http://www.gvvv.nl/sites/default/files/sites/default/files/logo-verzamelbak/pdf.jpg