De Wolf: ‘Spelers hebben keihard geknokt voor de zege’

28 november 2015
John de Wolf was blij met zijn eerste overwinning als trainer van G.V.V.V. De Veenendalers trokken in de slotfase van de wedstrijd tegen Capelle de overwinning over de streep: 1-3.
 
,,We speelden in de eerste helft een fantastische wedstrijd. Roy Terschegget heerste op het middenveld en we profiteerden optimaal van de ruimtes die Capelle weggaf”, zei De Wolf na afloop. ,,Het enige wat we onszelf kunnen verwijten is dat we de trekker niet definitief hebben overgehaald. Dan hadden we het onszelf een stuk makkelijker gemaakt.”
 
G.V.V.V. kwam via Martin van Eck en Dennis van Meegdenburg na twintig minuten spelen op een 0-2 voorsprong. De Veenendalers voetbalden het eerste halfuur zoals vanouds, met flitsend combinatievoetbal en een flinke dosis duelkracht legde de ploeg van trainer John de Wolf de thuisclub over de knie. In de tweede helft was G.V.V.V. geen schim meer van de frivole ploeg uit het eerste bedrijf en incasseerde het al snel een tegentreffer.
 
,, Voor rust had de wedstrijd al klaar moeten zijn. Het is gezien het vertrouwen wel logisch dat we de 1-2 om de oren krijgen, maar daarna hebben we weinig weggegeven. Al met al ben ik natuurlijk hartstikke blij met deze zege. De spelers hebben keihard geknokt en zich helemaal leeggelopen. Hier kunnen we op voortborduren.”