De Wolf baalt van gemiste kansen van zijn ploeg

19 april 2016
Trainer John de Wolf baalde in de catacomben van de gemiste kansen van zijn ploeg. Tijdens de veertien minuten durende hervatting vergaten Olivier Pilon en Simon Brouwer de felbegeerde treffer op het scorebord te zetten.
 
,,We waren oppermachtig en zijn eigenlijk op dezelfde weg doorgegaan als anderhalve week geleden”, zei De Wolf na afloop, doelend op de grote hoeveelheid kansen die zijn ploeg anderhalve week creëerde, vlak voordat scheidsrechter De Winter het duel in de 83ste definitief stillegde. 
 
,,Het enige wat we onszelf kunnen verwijten is dat we niet gescoord hebben. Olivier kreeg de bal net niet goed onder controle en de keeper van Kozakken Boys pakt de bal van Simon Brouwer knap. In die veertien minuten was wel duidelijk dat we een stuk fitter en scherper waren dan Kozakken Boys. De boodschap was duidelijk aangekomen.”
 
,,Een week vol negatieve energie sluiten we nu af. Gelukkig maar. We richten ons nu volledig op de wedstrijd tegen FC Lisse”, besloot De Wolf zijn praatje na afloop.
 
Tekst: Jeroen van Barneveld
Fotografie: Dick Gijsbertsen