G.V.V.V. 1 neemt afscheid van negen leden

20 mei 2016
Tijdens de afscheidsbijeenkomst van afgelopen donderdag heeft G.V.V.V. afscheid genomen van acht spelers en keeperstrainer Wouter van Voorthuizen.
 
Vooral het afscheid van Edwin van der Klift, die negen seizoenen deel uitmaakte van de A-selectie, werd opgeluisterd met een mooie beloning. Doelman Johan Jansen had speciaal voor zijn afzwaaiende collega een canvas laten maken waarop de goedlachse Van der Klift in zijn karakteristieke enthousiaste houding pronkte. De Veenendaler speelt volgend seizoen in een vriendenteam bij voetbalvereniging Veenendaal.
 
Loek Budding van de technische zaken, die jaarlijks de afscheidsspeeches houdt, wist niet meer wat hij Dennis van Meegdenburg moest vertellen toen hij wederom voor hem stond. De 42-jarige superspits keerde dit seizoen voor de tweede keer terug in de A-selectie van de Veenendalers om zijn voetbalmaten uit het slob te trekken. ‘Opa’, bestempeld als ‘Heintje Davids’, hangt nu definitief de kicksen aan de wilgen en wordt volgend seizoen samen met Jan Diepeveen assistent-trainer van John de Wolf.
 
 
Na drie seizoenen komt er ook een einde aan de samenwerking tussen G.V.V.V. en keeperstrainer Wouter van Voorthuizen. De voormalig doelman van de club trainde naast de keepers van het eerste elftal ook die van de jeugd. Van Voorthuizen gaat volgend seizoen aan de slag bij FC De Bilt.
 
Ryan Holman gaat de club na twee seizoenen verlaten, maar blijft actief in Veenendaal. De Merino’s is de volgende club van de 29-jarige verdediger. Rob van Eem verlaat na bijna zeven jaar, waarvan één in het eerste elftal, de club. Waar hij gaat spelen, is nog niet bekend.
 
 
Voor Olivier Pilon (SV Spakenburg), Roy Talsma (DUNO), Adnan Alisic (?) en Esmat Shanwary (?) bleef het avontuur bij G.V.V.V. beperkt tot één seizoen. Ook zij werden door Loek Budding bedankt voor hun diensten voor de club, met promotie naar de Tweede Divisie als meest memorabele herinnering aan het seizoen. De speelsters van Vrouwen 1 waren dat natuurlijk ook niet ontgaan. Zij trakteerden hun collega's op een groot stuk taart.