G.V.V.V. begint op eigen toernooi met gelijkspel

7 augustus 2015

VEENENDAAL - In de eerste wed­strijd van het Vallei & Rijn toer­nooi is gastheer G.V.V.V. tegen Quick Boys op 2-2 blijven steken. In de eerste helft was de ploeg van trainer Erik Assink de betere. De rust brak aan met een magere 1-0 voorsprong door een treffer van Jasmin Ramic. De winnaar van de vorige editie kwam direct na rust op gelijke hoogte. Nieuw­komer Olivier Pilon zorgde voor de 2-1 voor de Veenendalers. Na een counter kwam Quick Boys echter snel weer langszij.

Om een winnaar aan te wijzen werden strafschoppen genomen. Met 8-7 gingen de bonuspunten naar Quick Boys. Aanvoerder Roy Terschegget was met name onte­vreden over de tweede helft: „We speelden slordig en veel te ge­haast. Je zag ook de vermoeidheid komen. Die tegentreffers gaven we wel heel makkelijk weg.”

Nog niet iedereen is fit bij de topklasser. „We hebben een selec­tie van twintig man. Ik ga er van uit dat iedereen topklasse-waardig moet zijn. Vanavond hebben we als ploeg ons niveau niet gehaald. Zaterdag hebben we weer een kans om te groeien.”

G.V.V.V. speelt dan tegen zondag­hoofdklasser ASV De Dijk. De Am­sterdammers kwamen in hun ont­moeting tegen DVS’33 niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

Door: Henk Brouwer