G.V.V.V. contracteert Caifano Latupeirissa

24 maart 2016
G.V.V.V. beschikt volgend seizoen over de diensten van Caifano Latupeirissa (24). De buitenspeler van JVC Cuijk heeft voor één seizoen zijn jawoord gegeven.
 
Latupeirissa speelde in de jeugd van huidig eredivisionist NEC en debuteerde op negentienjarige leeftijd in de hoofdmacht van de Nijmegenaren. Een seizoen later werd hij verhuurd aan eerstedivisionist FC Oss, waarna NEC besloot de verbintenis met de speler van Molukse afkomst niet te verlengen. Sinds 2013 voetbalt Latupeirissa, die eerder nog deel uitmaakte van het Nederlands elftal voor spelers onder de zestien en zeventien jaar, bij zondagtopklasser JVC Cuijk.
 
Negentien spelers
G.V.V.V. heeft voor volgend seizoen tot dusver negentien spelers aan zich weten te binden. Johan Jansen, Rodny Hofman, Taoufik Adnane, Roy Terschegget, Martin van Eck en Wilco den Hartog beschikken over een doorlopend contract, terwijl Laurens van der Voort, Bart Hulsbos, Danny de Leeuw, Rob van Eem, Ayoub Boubakari, Patrick Heesakkers, Wouter Bonke en Simon Brouwer hun verblijf in Veenendaal met een jaar verlengden. Mourad Marbouh, afkomstig van het failliete VVA’71, werd in de winterstop voor anderhalf jaar vastgelegd, terwijl Frank Tervoert, Kevin Rijnvis (beiden Sparta Nijkerk), Robin Mulder (ASWH) en dus Caifano Latupeirissa (JVC Cuijk) volgend seizoen het blauwe shirt van G.V.V.V. verdedigen.