G.V.V.V. contracteert Robin Mulder van ASWH

7 januari 2016
G.V.V.V. heeft overeenstemming bereikt met Robin Mulder. De 28-jarige aanvallende middenvelder annex aanvaller maakt komende zomer de overstap naar G.V.V.V. en tekent een contract voor één jaar.
 
Mulder heeft door zijn scorende vermogen een goede naam in het zaterdagamateurvoetbal. De in Utrecht woonachtige ‘nummer 10’, die ook als spits en als buitenspeler uit de voeten kan, heeft dit seizoen bij zaterdaghoofdklasser ASWH zes doelpunten weten te maken in veertien competitiewedstrijden. 
 
Bij ACV, de club die hij vorige zomer verruilde voor ASWH, maakte hij liefst 76 officiële doelpunten in vijf seizoen tijd. Daarvoor speelde Mulder bij PKC’83 en LTC.
 
Derde nieuweling
Robin Mulder is de derde nieuweling die door de technische commissie van de Veenendaalse topklasser voor volgend seizoen is vastgelegd. Eerder deze week werden ook spits Frank Tervoert (25) en doelman Kevin Rijnvis (27) van Sparta Nijkerk aangetrokken. Ook Mourad Marbouh, die in de winterstop werd overgenomen van het failliete VVA’71, is volgend seizoen te bewonderen in het shirt van G.V.V.V.