G.V.V.V. en Simon Brouwer jaar langer door

21 maart 2016
G.V.V.V. en Simon Brouwer (31) hebben het contract met één jaar verlengd. Maandagavond bereikten de club en speler een akkoord.
 
Brouwer is al jarenlang een van de vaste krachten bij de Veenendaalse topklasser. Met 220 wedstrijden in negen seizoenen tijd is hij na Dennis van Meegdenburg (222) in de huidige selectie de speler met de meeste wedstrijden in het eerste elftal van G.V.V.V. Daar komt dus een tiende seizoen bij.
 
Brouwer moest het huidige seizoen grotendeels missen vanwege een knieblessure. In de thuiswedstrijd tegen SV Spakenburg maakte hij na ruim vijf maanden blessureleed zijn rentree in het team van trainer John de Wolf.
 
 
Achttien spelers
G.V.V.V. heeft voor volgend seizoen tot dusver achttien spelers aan zich weten te binden. Johan Jansen, Rodny Hofman, Taoufik Adnane, Roy Terschegget, Martin van Eck en Wilco den Hartog beschikken over een doorlopend contract, terwijl Laurens van der Voort, Bart Hulsbos, Danny de Leeuw, Rob van Eem, Ayoub Boubakari, Patrick Heesakkers, Wouter Bonke en Simon Brouwer hun verblijf in Veenendaal met een jaar verlengden. Mourad Marbouh, afkomstig van het failliete VVA’71, werd in de winterstop voor anderhalf jaar vastgelegd, terwijl Frank Tervoert, Kevin Rijnvis (beiden Sparta Nijkerk) en Robin Mulder (ASWH) volgend seizoen het blauwe shirt van G.V.V.V. verdedigen.
 
Tekst: GVVV.nl
Fotografie: Dick Gijsbertsen