G.V.V.V. lijft Adnan Alisic in

27 juli 2015

G.V.V.V. heeft zich per direct versterkt met Adnan Alisic (31). De technisch vaardige speler heeft voor één seizoen zijn jawoord gegeven.

 

Alisic heeft een lange staat van dienst in het betaalde voetbal. De 31-jarige rechtspoot debuteerde in het seizoen 2003-2004 in de hoofdmacht van FC Utrecht, maar kwam bij de Domstedelingen niet verder dan drie wedstrijden. Een verhuur naar FC Dordrecht en een vierjarig verblijf bij Excelsior bracht Alisic in 2011 bij de Hongaarse topclub Debreceni VSC. In Hongarije kwam hij niet aan spelen toe en verkaste naar zijn oude club FC Dordrecht. Zijn terugkeer werd - tot vorig seizoen - een succes; Alisic ontwikkelde zich tot een vaste waarde op de Krommedijk. In 2014 promoveerde de ervaren speler met Dordt naar de eredivisie, maar kon daarin op weinig speeltijd rekenen. In het voorjaar hoorde Alisic dat zijn aflopende contract niet verlengd werd.

 

Alisic, die op meerdere posities op het middenveld en in de aanval uit de voeten kan, traint vanaf dinsdag mee met de Veenendaalse topklasser.

 

Adnan Alisic in het shirt van FC Dordrecht. Foto: FC Dordrecht.nl