G.V.V.V. maakt pas in slotfase het verschil

12 augustus 2015

VEENENDAAL - G.V.V.V. won gistera­vond de oefenwedstrijd tegen O.S.S.’20 met 4-0, maar die ruime zege kwam pas laat tot stand. De Veenendaalse topklasser had veel meer moeite met de zondag­hoofdklasser uit Oss dan de uit­slag doet vermoeden.

Vooral voor rust speelde de equipe van trainer Erik Assink slordig. Passes kwamen niet aan, waardoor er ontzettend veel bal­verlies werd geleden. Van een op elkaar ingespeelde ploeg was dan ook geen sprake.
Laurens van der Voort speel­de als rechtsback, maar moest na rust plaats maken voor Rodny Hofman, die in eerste instantie werd gespaard. Daarom was Oli­vier Pilon op rechts als flankspe­ler geposteerd, maar daar kwam de van SDC Putten overgeko­men speler niet echt uit de verf.

Dat veranderde na rust, toen Pilon naar links verhuisde en toonde waarom Assink steeds meer van hem gecharmeerd raakt. Met enkele flitsende ac­ties, een doelpunt (1-0) en een precieze voorzet zette hij G.V.V.V. op het juiste spoor.
Nadat Adnan Alisic uit een voorzet van Pilon eerst nog de paal had geraakt, bouwde G.V.V.V. vanaf de 82ste minuut de score uit naar 4-0, via doelpunten van Bart Hulsbos en twee keer Alisic.

Door: Eit Hendriks

Gerelateerd artikel: 
Nieuwkomer Pilon levert flinke bijdrage aan oefenwinst