G.V.V.V. start voorbereiding op 20 juli

2 juli 2015

Nu het speelschema van het nieuwe topklasse-seizoen en de loting van de KNVB-beker bekend zijn, kijken spelers, trainers en supporters met veel spanning naar het seizoen dat komen gaat. Een overzicht van de voorbereiding van de A-selectie.

 

De nieuwe selectie traint maandag 20 juli voor het eerst. De daaropvolgende zaterdag (25 juli) speelt het team van trainer Erik Assink de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen tegen De Treffers. In Veenendaal begint de wedstrijd om 14.30 uur. USV Hercules is ook dit seizoen een opponent in de voorbereiding. Op woensdag 29 juli (aftrap 20.00 uur) speelt G.V.V.V. op eigen bodem tegen de Utrechtse club.

 

Twee dagen later vertrekt de A-selectie voor een trainingskamp naar het Groningse Roden. Daar spelen de Veenendalers op zaterdag 1 augustus tegen SC Cambuur 2 of Harkemase Boys. Een dag later keren selectie en staf terug naar Veenendaal.

 

Op donderdag 6 augustus start de vierde editie van het Vallei en Rijn Toernooi, waar Quick Boys de eerste tegenstander is van de Veenendalers. Twee dagen later speelt G.V.V.V. om 16.30 uur tegen het Amsterdamse ASV De Dijk. In de voorlaatste week voor de start van de competitie wordt de voorbereiding afgesloten met een oefenwedstrijd tegen sv OSS’20 (11 augustus, 20.00 uur) en TEC (15 augustus, 14.30 uur).

 

Het schema is onder voorbehoud.